- 26 Aralık 2008
- 9.313
- 10.743
- 2.638
Talisca, küçük ama mide bulandıran takıma gidecek muhtemelen. Ayrıca Ziyech sonrası bize Melo tipi adam lazım. Şaşırdığım nokta küçük acaba nasıl karşıladı T. maliyetini.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her türlü FofanaGuendizi mi Fofana mı?
Bissouma iyi oynuyor bugünAnge hocam bu adamları kullanacağını açıklamıştı zaten.
Ayrıca Sarr tırt
Uza ozamanMuktar ne bilmiyorum, renktas.
gs nasıl karşılıyorsa onlar da bulmuştur bir yolunuTalisca, küçük ama mide bulandıran takıma gidecek muhtemelen. Ayrıca Ziyech sonrası bize Melo tipi adam lazım. Şaşırdığım nokta küçük acaba nasıl karşıladı T. maliyetini.
bitmedi çilemiz
bitmedi çilemiz
Palacede cöp kadroydu olise harici.Icardi ziyechle oynayacak daha ne.devre arasi kacma süphesi var bende ne yazik ki yanindaki oyunculardan dolayi
ama iyi para kazandirir en azindan
zaniolo'nun da geri dönme ihtimalini yüksek görüyorum
Alinma hemen yav, sakada mi yapmayacagiz.Evet evet karistirdim rakip takim kadrosunu analiz edince forumu karistirdim oluyor
Forumun yarisi sabah aksam fener kadrolari yapiyor ozaman forumda Galatasaray li yok senin mantik boyle duz iste
ne varmıs yanındakı oyuncudadevre arasi kacma süphesi var bende ne yazik ki yanindaki oyunculardan dolayi
ama iyi para kazandirir en azindan
zaniolo'nun da geri dönme ihtimalini yüksek görüyorum
Bir Emoji koysan saka yapabilirsin bende anlarim saka oldugunuAlinma hemen yav, sakada mi yapmayacagiz.![]()
bunlar zahayı ne sanıyor anlamıs degılım messi falan sanıyorPalacede cöp kadroydu olise harici.Icardi ziyechle oynayacak daha ne.
Olur efenim.Bir Emoji koysan saka yapabilirsin bende anlarim saka oldugunu
gerçek ronaldoda böyle olmuştu futbolu bırakınca hayvan gibi kilo almıştı