Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.321
- 104.184
- 5.238
kafayı Icardi ye kodlamış gibi oynuyor.Kerem kaç kere Angelino’ya pas atmadı, statta daha iyi gözükür, bokunu çıkarmayıp top paylaşmayı öğrenmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kafayı Icardi ye kodlamış gibi oynuyor.Kerem kaç kere Angelino’ya pas atmadı, statta daha iyi gözükür, bokunu çıkarmayıp top paylaşmayı öğrenmeli.
Ben de önyargılı mıyım kimse yazmamış diye düşünmüştüm. Barışla ikisi bazen gereksiz zorluyorKerem kaç kere Angelino’ya pas atmadı, statta daha iyi gözükür, bokunu çıkarmayıp top paylaşmayı öğrenmeli.
kendi kariyeri icin yoksa yedek dururkeremciler tedirgin
bende sordum da esi dogum yapmis o yuzden ingiltereye gitmis dedi renktasin biri , cokta zorlamadim yaniZaniolo kadroda olacak mi bugun
Erden'e lafım yok literatüre 1+1+1 yıllık anlaşma soktu herif ama bu Hojberg çok zor hatta mümkün değilErden başkan 5 yıl taksit 15 milyona bağlar o işi![]()
En büyük hatasi toptan cabuk ayrilmamasi.Kerem kaç kere Angelino’ya pas atmadı, statta daha iyi gözükür, bokunu çıkarmayıp top paylaşmayı öğrenmeli.