Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 27.382
- 14.262
- 1.998
OynuyorTorreira molde ikinci maçta oynayabiliyor mu cezalı mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OynuyorTorreira molde ikinci maçta oynayabiliyor mu cezalı mı?
oynayabılıyorTorreira molde ikinci maçta oynayabiliyor mu cezalı mı?
Kahreden haber geldiSa, herkese iyi geceler ve hayırlı nöbetler ben geldim.
![]()
Kahreden haber geldi
0Kac tane bira ictin
BB çökerdi parayaZaniolo peşin gonderebilseydik gelen para inanılmaz olacakmış demek.
Kahreden haber geldi
Bir an yanlış okudum renkdasimBeni sil
Kayfehane sohbetine döndü şuan, net bir mesaj verdi zaten, başkan uzatmayı seviyorDursun başkan yargı dağıtıyor, vur başkan vur yüzlerine şap şap vur.
Kaliteli bir orta saha alip transferi kapatalim derim ama Nelsson takimda kalacaksa ve buna ragmen yabanci stoper alinacaksa Dubois reis mecburen gönderilir.Yabancı durumu aşağıdaki gibi 2 orta saha almak için Sergio da gitmesi gerekiyor. Zannetmiyorum
1 Muslera
2 Nelson
3 Mertens
4 Boey
5 Tete
6 Torreira
7 Sergio
8 İcardi
9 Angelino
10 Bakambu
11 Zaha
12 Ziyech
13 8 numara
14 Stoper
15 Morutan gidici
16 Midsjo gidici
17 Dubois gidici
Bence de stopere gerek yok. İyi stoper gelirse nelson oynayamaz.Kaliteli bir orta saha alip transferi kapatalim derim ama Nelsson takimda kalacaksa ve buna ragmen yabanci stoper alinacaksa Dubois reis mecburen gönderilir.
Var ama son zaman gol atamadigi icin özgüven yok.hırs yok yunusta
6 resmi macin 5'inde gol yemedik. gecen sene ligin en az gol yiyen takimiyiz. ilk 11'deki stoperlerimiz gayet yeterli. transfer sapkinligina gereke yok bence de.Bence de stopere gerek yok. İyi stoper gelirse nelson oynayamaz.