Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gündüz ile ilgili dış basında bize dair tek bir haber yok. Kendi kendimize gelin güvey oluyoruz herhalde

iki oyuncumuzdan bahsetmek istiyorum

birincisi muslera

dünyada son 10 yılda çok iyi kaleciler gördük neuer, lloris, oblak curtuois vb.

büyük takımların böyle güvenerek aldığı gerçekten büyük beklentiler kaleciler var bir de de gea gibi kepa gibi, donnaruma gibi

gerçekten objektif olarak konuşuyorum belki muslerayı ilk listeye koymazsınız ama 10 yıldır kalemizde unitedın chelseanin psgnin kalesini emanet ettiği aşağıdaki kalecilerden çok daha iyi ve istikrarlı kaleci var

ne zaman ihtiyaç duysak bizi maçta tutan, lider ve sempatik bir kral

ikincisi de icardi

dünya futbolunda 9 numaranın önemi ve eksiğini citynin yıllar sonra haaland ile gösterdiği performans ve arjantinin martinez sonrası dkda oynadığı oyunda gördük

üstelik futbolda gerçek 9 eksiği de çok fazla

icardi ile aynı yaştaki kane 100 milyonu aşarak gitti

başka bir sürü yaşlı denebilecek oyuncular santrafor piyasasında yer değiştirdi

peki icardi kane'in 10'da 1i adam mı_ tabiki değil

ve biz bu adamı 10 milyon bonservise aldık üstleik takımı da sahiplenmiş şekilde

gol kralımızı da selamlayalım

IMG_2311.webp

Haahahahhahha

iki oyuncumuzdan bahsetmek istiyorum

birincisi muslera

dünyada son 10 yılda çok iyi kaleciler gördük neuer, lloris, oblak curtuois vb.

büyük takımların böyle güvenerek aldığı gerçekten büyük beklentiler kaleciler var bir de de gea gibi kepa gibi, donnaruma gibi

gerçekten objektif olarak konuşuyorum belki muslerayı ilk listeye koymazsınız ama 10 yıldır kalemizde unitedın chelseanin psgnin kalesini emanet ettiği aşağıdaki kalecilerden çok daha iyi ve istikrarlı kaleci var

ne zaman ihtiyaç duysak bizi maçta tutan, lider ve sempatik bir kral

ikincisi de icardi

dünya futbolunda 9 numaranın önemi ve eksiğini citynin yıllar sonra haaland ile gösterdiği performans ve arjantinin martinez sonrası dkda oynadığı oyunda gördük

üstelik futbolda gerçek 9 eksiği de çok fazla

icardi ile aynı yaştaki kane 100 milyonu aşarak gitti

başka bir sürü yaşlı denebilecek oyuncular santrafor piyasasında yer değiştirdi

peki icardi kane'in 10'da 1i adam mı_ tabiki değil

ve biz bu adamı 10 milyon bonservise aldık üstleik takımı da sahiplenmiş şekilde

gol kralımızı da selamlayalım
tüketim çılgını transfer obezi taraftar yüzünden muslerayı kaybetmeyiz umarım seneye

1 yıl uzatılmalı sözleşmesi

en ufak bi form düşüklüğü yok

Marsilya, Matteo Guendouzi için yaklaşık 20 M€ gibi bir bonservis bedeli talebinde diretiyor.

Lazio, bu durumun ardından alternatifler arasında yer alan Samardzic’e yöneldi fakat Udinese 30 M€ talep etti. (via II Messaggero)

Tahkimden bir arkadaş Sofyan Amrabat konuşuluyor diyor. Bence imkansız ama konu Erden olunca bilemedim...

Marsilya, Matteo Guendouzi için yaklaşık 20 M€ gibi bir bonservis bedeli talebinde diretiyor.

Lazio, bu durumun ardından alternatifler arasında yer alan Samardzic’e yöneldi fakat Udinese 30 M€ talep etti. (via II Messaggero)
Oh aldılar araya Lazio yu.İyi oldu itmelere

Ziyech eli belinde gezen bir oyuncu degil

Sag cizgi de olmasi takima zarar vermez

En büyük sikinti Zaha’ya yer acmak

Bir transfer basarisi var evet ama Zaha öyle bir transfer ki mesela 11/12 sezonunun ardindan takimin oturmus bir düzeni vardi 4-2-2-2 devam ediyorduk,drogba ve sneijder dan sonra tabiki onlara göre bir sistem bulmamiz gerekti ve hoca 4-3-1-2 baklava’ya gecti

Gecen sezon ise 4-4-1-1 oynadik

Yine ayni sekilde devam edilebilir ama 3 yerli oyuncu sorunu cikiyor karsimiza

Hoca dogru oyunu bulacaktir bundan hic bir süphem yok ama tahmin yürütecek olursak bence 4-4-2’ye gececez ve Zaha’yi sol forvet deneyecegiz
4 4 2 de de sol kerem forvet zaha icardi sağ Ziyech oturur.Ortada toreira yanında kim demirbay sa ok yok kocaman yerli sorunu birde Tete sorunu oluşur sağ da

problemin bir kısmı sergioda.. ancak oyun da sergioya uygun değil.. biz orta sahalardan asist-gol beklemiyoruz anlaşılan.. çok iyi kesici olsun ön tarafa aktarsın gibi bir oyun var. oyun tamamen kanatlardan akıyor..
Kerem, Barış hatta Mertens bile top tutamıyor ve dominant bir oyun oynayamıyoruz bu sebeple topu ileri atıp baskı yaptığımız bir oyun oynuyoruz. Bence bu geçici bir çözüm transferler girince pas oyunu oynamak zorundayız, Avrupa’da bu oyun yüksek seviyede işlemez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt