Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat işi Manchester olmadığı taktirde olabilir şimdiye kadar olmadı transfer döneminin bitmesine az kaldı düşük bir ihtimal olsa da o da ihtimal dahilindedir Bekleyip görelim ben en geç 25-26'sı gibi bir hareket bekliyorum.

Ts ilk 5 e giremez bu sene geçen hafta antalyayı bile zor yendiler.. adana başak vs bunların üzernde takımlar..

Hocanın Ziyech’i sağda düşünmesi 10 numara da alacağına mı işaret ediyor sizce ? Bunun için yabancı kontenjanının açılması zor görünüyor. 1 stoper 1 orta saha dışında hareket alanımız yok gibi.

Hocanın Ziyech’i sağda düşünmesi 10 numara da alacağına mı işaret ediyor sizce ? Bunun için yabancı kontenjanının açılması zor görünüyor. 1 stoper 1 orta saha dışında hareket alanımız yok gibi.
Maalesef 10noda keremi düşünüyordur

Tadic, Neres ve Ziyech nasıl oynuyorsa o tarz oynarız muht

Sol kanat/10 no alanı Kerem ve Zaha’ya emanet edilecek diye Ziyech için öncelik sağ kanattır. Hatta böyle yani kesin.

O değlde burada uğurcanı istedik vs ama adamda oyun görüşü sıfıra yakın yav bende seviyorum ama kalecilik artık şutları kurtarmak değilki , adam oyun kuramıyor yada morali mi bozuk salmış kendini iyice bilmiyorum rezalet oynuyor bence..

Hoca çok net Kerem'i 10 numara yapacak.

Torreira - Transfer/Kerem D
Tete/Ziyech - Kerem A - Zaha
Icardi​

8 no için hedeflenen yüksek profilli oyuncular olmuyorsa, bekletildiği söylenen Ndombele gibi riskli bir yatırım yerine scout transferini tercih ederim. Ederinin çok üzerinde bir maaş verilmediği sürece öyle ya da böyle elden çıkarırsın ama Ndombele bizde de tutmazsa elimizde patlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt