Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
morutan'ı almak için araya adam sokmuşlar siyasilerden

o yüzden bizimkiler de gönderiyor şeklinde bir iddia var.

bu karakullukçunun söylemediği ortasaha hojbjerg deniyor

Sanki daha adam yiyen, çok tempolu ama ayağı sadece vasatın az üstü idare eder tarzda birini anlatıyor gibi geldi bana dün. Höjbjerg de gayet iyi savunmacıdır, ama temposu gayet iyi olmakla beraber sanki anlattığı kadar hayvan oğlu hayvan biri de değildir sanki ve ayağı da EPL için süper olmasa da gayet iyidir yani. Ondan tam oturmuyor gibi gelmişti, o değildir diye düşünmüştüm ama belli olmaz, EPL seviyesi için ayağı biraz sınırlı kalıyor bazen üçüncü bölgeye girdiğinde özellikle, belki oradan hareketle öyle demiştir.

Transferde orta sahaya odaklandığımızdan beri en çok isteyeceğim adamlardan biriydi bu arada Höjbjerg, özellikle Tottenham'da tonla orta saha olduğu için gözüme de kestirmiştim ama yine de çok değerli bir oyuncu, paramız yetmez diye çok zor diye düşündüğümden pek dillendirmiyordum. İşin uzun vadeli ekonomik boyutunu dikkate almazsak Gravenberch'ten daha oturur bence profil olarak ve performansı daha garanti oyuncu olur. De Paul'dan bile daha iyi oturabilir hatta bence bizim takıma. Torreira yokken, 6'yı da yeteri kadar iyi oynar.

yaw bir ay önce satsaydiniz o zaman

Oyuncu satisinda bir sikinti var bu kulupte

Taylan, Emre Kilinc ve Cicaldau mesela. Bu ligin ortalamasinin uzerinde oyuncular. Tum Anadolu kuluplerinde oynayabilirler, bunlardan bes kurus kazanamamak saskinlik yaratiyor.

Morutan parliyor, futbolcuyum diye bagiriyor herif. Yine bedavaya satacagiz gibi gorunuyor.

Zaniolo gibi potansiyeli zar zor kiraladik. Satabilecek miyiz belli degil.

Anadolu'nun yabancı ihtiyacını bedava yine biz karşılıoz anladım

Daha gecen twitterdeki duyumcular zorunlu opsiyonla falan 4-5 milyon arasi teklifler var ve biz degerlendiriyoruz demiyormuydu?

Oyuncu satisinda bir sikinti var bu kulupte

Taylan, Emre Kilinc ve Cicaldau mesela. Bu ligin ortalamasinin uzerinde oyuncular. Tum Anadolu kuluplerinde oynayabilirler, bunlardan bes kurus kazanamamak saskinlik yaratiyor.

Morutan parliyor, futbolcuyum diye bagiriyor herif. Yine bedavaya satacagiz gibi gorunuyor.

Zaniolo gibi potansiyeli zar zor kiraladik. Satabilecek miyiz belli degil.
Satış için Gardi'nin bağlantılarını kullanmak lazım

İşte Ankaragücüne 0 m euro euro'ya sattık %20 pay 0 m euro yaptı Bükreş para almadı seneye tekrar Ankaragücünden bonservisi alıyoruz sonra kimseye pay may vermiyoruz.

Ankaragücü, Morutan'la 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Morutan’ın sözleşmesinde Galatasaray’ın sonraki satışı için %20 payı var. Belirli opsiyonlara bağlı olarak Galatasaray için geri alma maddesi bulunuyor.

Bari yüksek payla Pendike verseydik. Onlarin sahiblerinden biri Murat Özkaya degil mi? O kabul ederdi böyle seyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt