Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur alma işinde iyi, satma işinde hiç yok, ilginç bir durum var ortada

satma işi için ya komisyoncu menajer ya da o işi yapabilecek bi profesyonel lazım. biz ilkini tercih etmiyoz, 2. yi yapacak bi pozisyon ya da yönetici de yok gibi görünüyor. otopilotta gidiyoz o yüzden.

ha morutzan pek bunla ilgili değil tabi ama zaniolo için o kadar fırsat varken villa gibi ön hattı kalabalık takıma 2 ayda bin tane şart şurtla güç bela kiralamak buna işaret ediyor.

Bizim paraları eziyor
F391PCBWwAAtR60

Sonraki satıştan payları hiç mi ediyoruz bu anlaşmalarla? Biraz köylü kurnazı işleri gibi geliyor.

bedava ziyech'e inanıyorsunuz da bedava morutzan'a neden inanmıyorsunuz bu heriften 1tl bile kâr etmek

maaşından çıkalım yeter gitsin çıktığı yere

Sonraki satıştan payları hiç mi ediyoruz bu anlaşmalarla? Biraz köylü kurnazı işleri gibi geliyor.
Boyle sark kurnazligi yapacagimizi zannetmiyorum. Tam Fb'lik fiil. Bence yine satis konusunda isbilmezlik var. Hoca gormek istiyorum dedi, uzerine bir suru kanat alindi ve takimda sans bulmasi zorlasti. Simdi alel acele kulup bulmaya calisiyoruz.

ula tillman tillman dedik psv satış alma opsiyonuyla kiralamış

#iştebunaüzülürüm

8 i almış olarak bu kadro 1 sene beraber oynayıp, şampiyon olsaydı; bu sene biraz şansla CL yarı final görebilirdi.

Hayırdır hain siyasiler istedi flan kanıtın var mı ? Raporladim.

Varsayım üzerine konuştum böyledir demedim böyleyse haindir dedim ve gerçektende haindir eğer öyleyse hatta aksini iddia eden de Galatasaray düşmanıdır . Bir oyuncuya 3.5 m teklif gelecek sen gidip bedavaya vereceksin yok öyle bir şey . Böyle olduğuna inanmıyorum umarım değildir eğer öyleyse hukuksal olarakta araştırılmalı kim ne kadar almış ne vermiş diye .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt