Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence menajer ağları iyi. Bir şekilde pazarlayabiliyorlar.

Muhtemelen maaşlı dribbing and skills videosu yapan elemanları var klüp klüp gezip tabletle oyuncu sunuyorlar. evet.
Arapları kucağa alan portekizliler gibi aliyi de birileri kucaga almis. 1 liralik herifleri 2 liraya almanın karşılığında 10 kuruşluk herifleri 20 kuruşa dışarıya veriyorlar. Paranın çoğu da menajerlere gidiyor.

Burak elmas yönetiminin tek iyi olayı ft ile yolları ayırmamız yoksa su an hala aytac alpaslan ogulcan izliyor olabilirdik... Morutan cicaldau hangi akla hizmet alındı o kadar maliyete girildi
senin niye banlandıgın ayyuka cıkmıs görünüyor

Ajax, Porto, Benfica, Dortmund derken bi de Brighton cikti. Nerden buluyolar, nasil yapiyolar anlamiyom.

Ziyech anlaşmasından sonra erdem beye bu konuda güvenmek istiyorum morutan da mesela 2 m bolservis yüzde 50 hak gibi .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray bedavaya oyuncuyu vermez mutlaka Erden Timurun düşündugu birşey vardır.

Bos verin transferi
Vasfi gs efendisi rütbesine sahip oldugu halde neden ismi kırmızı

Morutan yetenekli ama mentali sorunlu oyuncu. Maalesef bu sınıf için Avrupa yatırım yapmıyor.

Ankaragücü’ne bonservisi verilmesi meselesi de doğruysa ayrı bir akıl tutulması.

3-4 Milyon Euro’ya satılabilir iken 1 milyon paya mı iknayız anlamıyorum.

R’Madrid’e özenip pilot kulüp muamelesi çekecek kadar zengin değiliz geri alma opsiyonu vs gibi

Bu sene şampiyon olursak ara açılacak, önümüz açılacak. Bu sene çoğu maçı 10 kişi tamamlayacağız.. Dursun Özbek de bunu biliyor zaten.. O nedenle taraftarı konsolide etmeye çalışıyor..
bi de bu flora kemerburgaz arazi işine çok kuduruyorlar, oraların yapımı bitince yıllık en az 70 küsür miyon euro gelir bekleniyor diye okumuştum bi yerde, o yüzden bu kadar kuduruyorlar fark aşırı açılacak bu da kadro kalitesi farkı olarak sahaya yansayacak halilyle bunu biliyorlar, bi de wildcardı biz alacak gibiymişiz her sene CL katılımı olursa iyi uçarız

Ziyech anlaşmasından sonra erdem beye bu konuda güvenmek istiyorum morutan da mesela 2 m bolservis yüzde 50 hak gibi .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Muhtemelen bedavaya verip geri alıcaz, bedava kiralık gibi düşün

Ajax, Porto, Benfica, Dortmund derken bi de Brighton cikti. Nerden buluyolar, nasil yapiyolar anlamiyom.

Dünyanın her yerini a’dan z’ye izliyorlar. Genellikle atletik adam geçebilen adamlar alıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt