Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu florya arazisi konusunda şüphelerim vardi maalesef bu tip durumlarda kimseye kolay kolay güvenmem, parayı cebe indirenler çok olurdu.
Ama fenerli Hukukçular kudum kudum kudurduguna göre çok doğru bir anlaşma olmuş

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
buralar tamamlanınca her yıl en az 70m euro falan para gelcekmiş galiba, biz bu parayı sportif başarı için kullancağız diye kuduruyorlar muhtemelen

Icardi (Yeni)
Ziyech (Yeni)
Zaha (Yeni)
Tete (Yeni)
Bakambu (Yeni)
Halil (Yeni)
Kerem (Dün ilk 11)
Baris (Dün ilk 11)
Mertens (Dün ilk 11)

6 transfer yaptik + dün gecen yilki kadroda tapusuyla bizde olan 3 oyuncu ilk 11 basladi hücum hattinda.

Yunus 10.oyuncu olarak görünüyor. 4-2-3-1 oynuyoruz, yani ilk 11'de 4 tanesi oynayayacak. 4'ü yedek olacak. Halil de bonus olarak ucuz diye alindi 9.oyuncu olarak. Gönderilmesi normal.

Boey Nelsson tarzi scout transferide gelmeli. Yerliden ziyade bir tanede yabanci gerekli bence. Misal su futbolcu cok yetenekli kesin almaliyiz dedigi scout ekibi, baktin yabanci sinirinda yer mi yok ve ya varda oraya planinda baska birimi var, gider bonservisiyle satin alirsin, oynadigi takimda devam oynatirsin. Bu sezon kadroyu koruduk, gelecek sezon farkli olabilir o yüzden hazir tutmak lazim bence.

Ankaragücü 8 10 milyon gibi bir rakama morutani satarsa 3milyonuda bize verecektir ,anlaşma böyledir muhtemelen

Icardi (Yeni)
Ziyech (Yeni)
Zaha (Yeni)
Tete (Yeni)
Bakambu (Yeni)
Halil (Yeni)
Kerem (Dün ilk 11)
Baris (Dün ilk 11)
Mertens (Dün ilk 11)

6 transfer yaptik + dün gecen yilki kadroda tapusuyla bizde olan 3 oyuncu ilk 11 basladi hücum hattinda.

Yunus 10.oyuncu olarak görünüyor. 4-2-3-1 oynuyoruz, yani ilk 11'de 4 tanesi oynayayacak. 4'ü yedek olacak. Halil de bonus olarak ucuz diye alindi 9.oyuncu olarak. Gönderilmesi normal.

Halil aşırı gereksiz bir hamle gibi bence BAY en uçta da fena oynamiyordu..

Yunus Akgun'un gelisiminden memnun olmasam da Baris Alper'den daha yetenekli oldugu asikar. En azindan topla gidebiliyor Baris gibi topla dovusmuyor. Yerli kontenjan acisindan bir oyuncu daha eksilmis olacak.

Erden başkan morutanı ankara gücüne verdiyse bir düşüncesi vardır diye inanmak istiyorum
siyasiler devredeyse ülkenin eli mahkum diyecek bişey yok tek üzüntüm
tolunay kafkas gibi kamplarda iki kitap okuyup kendini filozof zanneden
birde sahte milliyetçilik kasıp geniş vizyonlu kişilerin önünü kesen demeçleri olan birinin
bizden yerli değilde yabancı bir oyuncuyu kadrosuna katması ve sonra millete milliyetçi
numarası çekmesi allah sizin gözünüzü doyursun bu millet doyuramaz

Ziyech’in ağırlıklı sağ kanat olarak düşünüldüğünü açıklamış sanırım Okan hoca.

Ama Ziyech bu kadro için sağ kanat yazılmamalı.

Orada Tete, BAY ve sol/sağ olarak Zaha da var.

Bence Ziyech bal gibi 10 numara oynar.

Zaha-Ziyech-Kerem
İcardi

Sürpriz olmazsa önde ki dörtlü olur. Tete de süper sub olarak ciddi süre alır.

Torreira yanına enerjik ve pasör bir isim alınırsa takım tamamdır.

Kalması daha dogru olur.
7.5 milyon euro minimum getirisi olacaksa gitsin bence. Cunku bizde gelismiyor maalesef, ama ucuza verilmesinden yana degilim bazilari 5 milyon falan diyor. O paraya kalsin daha iyi. Bu sene takimda tutardim yabanci kurali seneye kalkarsa o zaman satardim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt