- 1 Mayıs 2018
- 58.566
- 49.344
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak@Keramettin TANRIVERDİ izin varmi
HY: “Galatasaray hem 8 hem 6 oynayan oyuncu transfer etmek istiyor.”
En son attığım pm’e cevap verip vermediğine bakıcam birazdan@Keramettin TANRIVERDİ izin varmi
Kaynak
Haluk'a göre 2 herif alacaksak mitçö dışında biri daha gidecek demektir
Erden dedi zaten stoper ve orta saha diyeHaluk'a göre 2 herif alacaksak mitçö dışında biri daha gidecek demektir
Abi ben duyum getiryom diye bana kizyon mu ?terim tayfa veriyor duyumları.paredesin haber gonderdigini,ramosun bizle anlaştığını ama sartin cl olduğunu onlar söyledi.ortsaha yildiz bir isim olacakmış.dubois ve midso yolcu.stoperde nelsona rağmen düşünülen birseymis.bi de fred,paredes ve joginho temmuzda listemizdeyken fb hepsine teklif yapmış.fbin fred hikayesi 3 haftalikKroos tabii ki gelmez, gelemez ama gelse amuda falan kalkardım şu an
2 herif alacaz dedi mi halukHY: “Orta saha transferinden sonra transferi bitirecek Galatasaray. Gidecekleri konuşacağız sonra.”
Herif yeni istanbulda başka bir yere taşındı dediler story atmıştı karısıErden dedi zaten stoper ve orta saha diye
Duruma göre Dubois gider stoper gelirse
Sen her gün 150 tane isim yazdığın için hangisi duyum anlamıyorlardırAbi ben duyum getiryom diye bana kizyon mu ?terim tayfa veriyor duyumları.paredesin haber gonderdigini,ramosun bizle anlaştığını ama sartin cl olduğunu onlar söyledi.ortsaha yildiz bir isim olacakmış.dubois ve midso yolcu.stoperde nelsona rağmen düşünülen birseymis.bi de fred,paredes ve joginho temmuzda listemizdeyken fb hepsine teklif yapmış.fbin fred hikayesi 3 haftalik
Bakan buzun mabadı güzel bir kaynak olurFarz edelim mabadi ben yine de duymak iserim