Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heriflerin harbi 7 oyuncusu afrika kupasına gidiyorlarmış, defans hattı komple gidiyor :asd:
olm siz mal mısınız ya bu adamların en az 3 tanesine sakatlık numarası yaptıracaklarını düşünüyorum.

Ek olarak rossier ilerleyen dönemlerde türk milli takımına ekletilme çalışması yapılması gerekmekte 9 yabancıyla oynamaları gerekir çünkü adamspor olmak bunu gerektirir.

ben her zaman çok alternatifli geniş kadrolara karşıyım. dengeli bir kadro kurulmalı son dk fırsat diye alınan adamlar takım ortamını bozabilir takımdaki sorumluluk duygunusu zayıflatır. bu hep böyle olmuştur. transferleri gözü dönmüş şekilde yapan yönetimler takıma her zaman kalıcı zararlar verdi ihtiyaç belliyse alınacak oyuncu profilide bellidir şuan bir orta saha işimizi görür. elimizdeki kadroyla en iyisini yapmalıyız. zaten kadro yeterince iyi durumda şuan.
İcardi ve Rashica son gün ya da günlerde geldi geçen sene.

Doğru adam olduğu sürece tarihin tek önemi takıma adaptasyonu ve hazır gelmesi ile ölçülür.

3 ay yatan adamı alırsak tabi ki uzun sürer. İcardi ilk golünü Beşiktaş maçında atmıştı geçen sene.

Diarra haric hepsi 8 numara bunlarin . Okan hoca 6 mi ariyor 8 mi onu bilmek lazim once.
Benim izlediğim Diarra hem 8 hem 6 da oynayabiliyor ama orijini 6 doğru. Genç ve dinamik ve gelişime açık olması avantaj

8 arıyoruz dedi Erden Timur ama defansiz özellikleri de olan biri bence

Gündüzi'yi 10+5m euro bonusa salarlar mı acaba.İsmi geçenlerden en uygun profil o.Mücadeleci,teknik,driblingi de var mental yönden bi tık sıkıntılı ama o kadar da olur

Gecen sene ibizada iki ay hapis yatan bu gurbetcimiz is yapmazmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt