- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun gibilerin sorulariyla Ilgilenmiyorum
Aman sergen olmasin.Engeli koymuştum zaten geçen delirmesinde.
Kalebodura uzandım,yatıyorumSergen az once dankek yedi
Bende onu cozmeye calsııyorum 10 dakıkadırlavugun bırınden balata sesi geliyor
puhah muhakkak izleyin ya. Olm kulüp başkanı galatasaraylı diye kurudu alakaya bak. Bunu açıklarken de kongre üyesi olan adamların federasyon başkanlığıyla örnek veriyor.
Lan dallama fenerle beşiktaş kongre üyesi olan başkanlar vardı bu ligde aklından kaç kere geçti bu senin.
Ayrıca Galatasaraylı olsa ne olmasa ne. Napsın kulübünü mü bıraksın. Adamın ana takımını sırf bu şekilde dallamaca konuşacağınız için lige bile çıkarmadı.
puhah muhakkak izleyin ya. Olm kulüp başkanı galatasaraylı diye kurudu alakaya bak. Bunu açıklarken de kongre üyesi olan adamların federasyon başkanlığıyla örnek veriyor.
Lan dallama fenerle beşiktaş kongre üyesi olan başkanlar vardı bu ligde aklından kaç kere geçti bu senin.
Ayrıca Galatasaraylı olsa ne olmasa ne. Napsın kulübünü mü bıraksın. Adamın ana takımını sırf bu şekilde dallamaca konuşacağınız için lige bile çıkarmadı.
Ya bunlar istiyor ki herkes galatasaray düşmanı olsun, hakemler galatasarayı katletsin, kendilerine ofsayttan gol verilsin rakiplerin golleri götten bahanelerle iptal edilsin.Kayserispor baskani kadinda bjkliydi ona birsey demez ama![]()