Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye k

Niye ki Ferdi yok diyelim kaleciyi yerli yaparlar
Hadi yabancı kaleciyle devam etmek istedi Stoper de Serdar Aziz oynar
Yani ileri attı hiç ellemeden bile değişiklikler yapabiliyor

İleri hatta da İrfancan Kahveci ve Emre Mor ileriyi çok rahat yedekler

Asıl yerli sıkıntısı bizde
ICK'ya sövüyorlar. Serdar Azize de eskeza. Fenerin elle tutulur 2 yerlisi var. Biri Ferdi diğeri Mor gerisi çöp.

inşallah şu ilk molde maçından avantajlı skoru alırız ve transfer işi bu hafta netleşir. Yeterince baydı artık bu dönem, çoğu taraftarın bir hafta daha orta saha beklemeye tahammülü kalmadı.

Guendouzi genc bir oyuncu fransa milli takimi görmüs premier league görmüs iyi bir oyuncu. Absürd bonservis ödenmedigi takdirde pek bir zarari olmaz. Aradigimiz adam mi. Orasini bilmiyorum görecegiz
ben beğenmiyorum adamı kolpa hele hele +15 bopnservis falan verilirse bilemiyorum elimizde patlar.

Daha hiç bir oyuncunun maliyetini tutturamadılar geçiniz ne kadar vereceğimizi falan , Erden bey bunun üstesinden gelir belki 20 milyon vereceğiz ama bu genduzi olmayacaktır. 20 milyona kimi çeker onu hayal edin.

Orta sahaya şu iyi olur bu iyi olur gibi bir yorum yapmıyorum... Gelen adam iyi olacaktır rahatlığı içerisindeyim.

birine 15 üzeri para bağlanacaksa bu Fofana olmalı.

gerçi 25-30 isterler, herif çok iyi
o fiyatlara çıkarsak piyasası 30 dan aşağı olan biri gelmez bence gene ya.
nası yapıyorlar bilmiyom ama hep düşüğe geliyor topcular. ya bonservissiz ya makul bonservis.

kerem demirbayda da aynı oldu
ziyech de
zaha da
yıllıklar düşünülünce oynadıkları küğlüpten daha azını alıyor olabilirler. vergi sistemini bilmiyorum eplnin

o fiyatlara çıkarsak piyasası 30 dan aşağı olan biri gelmez bence gene ya.
nası yapıyorlar bilmiyom ama hep düşüğe geliyor topcular. ya bonservissiz ya makul bonservis.

kerem demirbayda da aynı oldu
ziyech de
zaha da
yıllıklar düşünülünce oynadıkları küğlüpten daha azını alıyor olabilirler. vergi sistemini bilmiyorum eplnin
Yapılan transferlere bakılınca bir oran da yapamıyorum ki. Zaha yı tete yi ziyech i bonservis ödemeden aldık. 0 ı 20 milyona bölüp de bir oran da çıkartamıyorum. Bana kalsa piyasa değeri en az 30 milyon olması gereken icardi için 10 milyon ödedik. Yani bir oyuncunun piyasa bedelinin 1/3 ine adam alabiliyoruz. 30 bonservis bedel olan bir orta sahayı 10 milyon ödeyerek takıma kazandırabilir Erden Timur. Hiç belli olmaz...

gündüz gelsin bizim formata en uygun adam Parades tarzı oyuncu ama dinamik olanı hem oyun kurar hem ceza sahasına girer çıkar gol atar hemde baskı yapar rakibe

Yapılan transferlere bakılınca bir oran da yapamıyorum ki. Zaha yı tete yi ziyech i bonservis ödemeden aldık. 0 ı 20 milyona bölüp de bir oran da çıkartamıyorum. Bana kalsa piyasa değeri en az 30 milyon olması gereken icardi için 10 milyon ödedik. Yani bir oyuncunun piyasa bedelinin 1/3 ine adam alabiliyoruz. 30 bonservis bedel olan bir orta sahayı 10 milyon ödeyerek takıma kazandırabilir Erden Timur. Hiç belli olmaz...
tr sartlarında her türlü ciddi rakamlar verilen paralar da gercekten muazzam iş bu adamları bu paralara getirebilmek.
iyi oyun kaliteli topcularla oynanıyor. eğer büyük düşünüyosak (cl) bu riski almak zorundayız. potansiyeli olan oyuncularla, potansiyelini yakalamasını bekleyene kadar çok sular geçiyor bu köprünün altından. bu süreçte hem yönetimi hem hocayı etkiliyor. bknz. kayseri ile berabere kaldık tepkileri görüyoruz. taraftar çok ilginctir ki ne yasanırsa yasansın 1 maçlık kötü oyunun tahammülü yok. bu fazla duygusallıktan bu futbolu bilemermzlikten ya nese.

o yüzden ben yapılan bu riski kabul edilebilir görüyorum. sonucları da iyi olacak insallah.

Konusu bura değil belki ama yaptıgımız transferlerle ilintili diye buraya yazdım. Galatasaray da muhalefet Eylülde ki divana fena hazırlanıyormuş özellikle Erden Timur üzerinden

Umarım adamı kaçırmazlar

ICK'ya sövüyorlar. Serdar Azize de eskeza. Fenerin elle tutulur 2 yerlisi var. Biri Ferdi diğeri Mor gerisi çöp.
Katılıyorum. Amma büyütüyoruz şu şikecilerin yerlilerini. Bence de iyi gününde olan Ferdi hariç bir tane düzgün yerlileri yok. Ki Ferdi genelde az iyi gününde olur. Serdar, abdulkerim'in ayakkabı bağı olamaz. Keza Mor'da Kerem'in. Ayrıca Mor'un ne yaptığı belli değil. Geçen sene saç çektirir, bu sene burun ameliyatı olur ve sakatlık yaşamaya müsait bir oyun tarzı var. İck, mhy ne olduğu belli olmayan adamlar. Bir gün oynarlar 3 ay ortada olmazlar. İsmail Yüksek'te keza öyle. Cengiz'i görmek lazım. Bence 2. Mesut vakası olacak. Altay'a bir şey yazmıyorum bile.

Bana deseniz bir tek Ferdi derim almaya değer. Kalanı ise bizden kötü.

Bizim yerli kalitemiz onlardan çok daha üst seviyede. Abdulkerim, Kerem A., Kerem D., Kaan, Kazımcan, Barış, Günay, Berkan, Emin, Yunus. Bizim yerli rotasyonumuz onlardan iyi. Alternatifimiz çok.

Tek sıkıntımız iyi bir 8 ve eğer Nelson gidecek ise ramos gibi bir yırtıcı stoper.

Sonra görün bakalım el mi yaman bey mi yaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt