Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konusu bura değil belki ama yaptıgımız transferlerle ilintili diye buraya yazdım. Galatasaray da muhalefet Eylülde ki divana fena hazırlanıyormuş özellikle Erden Timur üzerinden

Umarım adamı kaçırmazlar
bu sekilde gidersek tepki değil destek dahi olur. kimse cesaret edemez o işe. skor gelsin yeter.

Ben Trabzon maçında yine gördüm ki torreira tekniği de çok iyi olan bir oyuncu. Sadece 8 olarak bakmamak lazım olaya. Bence torreira gibi dinamik pres gücü yüksek olan bir 6 numara da aynı etkiyi yapacaktır takıma.
Zaha nın ortaya gelip driplingci bir 8 gibi hareket edebildiğini biliyoruz. Ziyech in de 10 numara oynadığında yine geriden dripingle top çıkartabildiğini biliyoruz. Amacımızın torreira nın 90 dk boyunca tek başına yükü kaldırmaması olmalı.
Ayrıca geçen maç Sergio da iyi oynadığı dönemden bir performans sergiledi.

bu sekilde gidersek tepki değil destek dahi olur. kimse cesaret edemez o işe. skor gelsin yeter.
Muhaliflerin twitter hesaplarını inceliyorum sabahtan beri. Hiç öyle görünmüyor durum. Mesela bir örnek resim atayım
F3utnhqWoAAWurY.webp

o fiyatlara çıkarsak piyasası 30 dan aşağı olan biri gelmez bence gene ya.
nası yapıyorlar bilmiyom ama hep düşüğe geliyor topcular. ya bonservissiz ya makul bonservis.

kerem demirbayda da aynı oldu
ziyech de
zaha da
yıllıklar düşünülünce oynadıkları küğlüpten daha azını alıyor olabilirler. vergi sistemini bilmiyorum eplnin
Erden başkan sayesinde işte adam emlak piyasasında yetişmiş olayın özünü dinamiklerini biliyor pazarlığın nasıl yapılacağını biliyor ikna kabiliyeti yüksek olmasa mevcut kendi sektöründe bu başarıyı getiremez oyuncu alım satımı aynı olmasada otomotiv alım satım emlak alım satım gibi bir sektör erden başkanda harmanlıyor hepsini birbirine ve cidden çok zeki adam normal şartlarda Zaha gibi icardi gibi adamları buralara getiremezsin 35 den önce

Ben Trabzon maçında yine gördüm ki torreira tekniği de çok iyi olan bir oyuncu. Sadece 8 olarak bakmamak lazım olaya. Bence torreira gibi dinamik pres gücü yüksek olan bir 6 numara da aynı etkiyi yapacaktır takıma.
Zaha nın ortaya gelip driplingci bir 8 gibi hareket edebildiğini biliyoruz. Ziyech in de 10 numara oynadığında yine geriden dripingle top çıkartabildiğini biliyoruz. Amacımızın torreira nın 90 dk boyunca tek başına yükü kaldırmaması olmalı.
Ayrıca geçen maç Sergio da iyi oynadığı dönemden bir performans sergiledi.
Tam kadro çıktığında rakibin belini Kıran bir ekip olucaz kimse tehlikenin farkında değil ama Brezilya milli takımı gibi ofans hattımız var Şuan rakibi yatırır kaldırır bidaha yatırır

şu ana kadar toplam 11 milyon euroluk satış yapmıştık. morutan transferi sonrası toplam 14 milyon euroluk satış yapmış olduk. ffp açısından da bir çıt rahatlatan bir alışveriş. ( bu sezon toplam ödenen bonservis 19,79 milyon euro )
En azından hızlı tarafından gelir gider eşitlenebilse birkaç oyuncuyla çok iyi olur.5.79m euro fark gözüküyor.

Konusu bura değil belki ama yaptıgımız transferlerle ilintili diye buraya yazdım. Galatasaray da muhalefet Eylülde ki divana fena hazırlanıyormuş özellikle Erden Timur üzerinden

Umarım adamı kaçırmazlar
Yeter ki taraftar nezdinde bu yönetimin arkasında olalım. Kimse buna ne cesaret ne de cüret edebilir. Buna cüret eden de bu takımın bir neferi değildir. Kuşların hizmetinde olanlardır... Elmas ı gördük mesela. Yalakalık yapacağım diye bir sezonu heba ettirdi takıma. Allah tan Trabzon yetişip kurtardı yoksa Ali şu anda imparatorluk kurmuştu.

Fener'in yerlileri sadece kağıt üstünde sayı olarak bizden fazla, kalite olarak bize yaklaşamazlar bile.

Adamların sadece bir tane tartışılmayacak yerlisi var, o da gavur Fred. Cengiz ise ikinci isim gibi duruyor şimdilik, ama onun da nasıl bir performans sergileyeceği muamma. Başka da gönül rahatlığıyla hiç tedirgin olmadan ilk 11'e yazabilecekleri bir üçüncü isim yok.

Bizim yerli kalitemizi nasıl daha düşük görebilirsiniz gerçekten anlamıyorum. Kerem, Abdül, Berkan, BAY, Kerem D., Kazımcan, Emin, Yunus. Bak hatta Kaan Ayhan'ı yazmayı bile unutuyordum az kalsın.

3 büyükler içinde en iyi yerliler bizde oynuyor. Saçma yorumlardan kaçınalım bence.

Muhaliflerin twitter hesaplarını inceliyorum sabahtan beri. Hiç öyle görünmüyor durum. Mesela bir örnek resim atayımEkli dosyayı görüntüle 216029
gene hayri kozak.
muhaliflik iyidir iyi. yönetimdekilerde biliyordur bunu. o yüzden adımları sağlam atıyorlardır diye düşünüyorum. dağıtılan para anormal büyüklükte gene de sportif basarıya bakar tepki/destek konusu. göreceğiz neler yaşanacak.

#27 Manor Solomon bu adam nasıl oynadı manu maçında oynamış. Biz neden teteyi oynatamıyoruz. Solomona fifa iznine gerek duyulmamış mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt