Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.279
- 73.807
- 5.188
herkes arabistana gidiyor sokacam böyle işe ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel bir soru#27 Manor Solomon bu adam nasıl oynadı manu maçında oynamış. Biz neden teteyi oynatamıyoruz. Solomona fifa iznine gerek duyulmamış mı?
İsmi düşer de hafta sonundaki maça kadar kendinde düşer.Mümkünse ismi değilde kendi düşmesi gerekiyor artık))
İşleyen/işleyecek makinede şuan tek eksik parça.Acil hemde çok.herkesi rahatlatacak.İsmi düşer de hafta sonundaki maça kadar kendinde düşer.
Nelson satılmadığı sürece ben ihtimal vermiyorum bu meblağlarda.Şu Ramos Arabistan'a gitse de rahatlasak
Yeni playstation mıBen bı Sony Van de Beek hamlesi bekliyorum.
Yöneticiler değil Erden Timur dedi önümüzde ki haftaiçi herşey belli olur diye.Twitterde Orta saha icin yöneticiler bu haftayi isaret ediyor deniyor.
Agustos sonuna kadar ana kadroyu kuran bir GS önceden oldu mu bilmiyorum eger gerceklesirse cok büyük is
Asil bundan sonrasi cok ilginc olur diye düsünüyorum. Olasi süpriz ayriliklar onlarin yerini dolduracak süpriz transferler. Yine bir wonderkid hamlesi bekliyorum beklenmedik bir anda OS transferinden bagimsizYöneticiler değil Erden Timur dedi önümüzde ki haftaiçi herşey belli olur diye.