Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 37.249
- 64.175
- 3.473
genduzi dominguezden 3 kat iyi topçu gibi hissediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manchester da tutmadı bize gelse çok iyi olur diye düşünüyorum
Ndidi dususte diğerleri değil mi?Ndidi'yi almaz bizimkiler felaket düşüşte. Diğer ikisi ihtimal dahilinde.
o his bende de vuku buluyorgenduzi dominguezden 3 kat iyi topçu gibi hissediyorum
En son iyi macini soylermisin? 4 yil onceki Ajax'taydi cunku biliyorum. Ingiltere'ye gidip oranin oyuncusu olmadigini kanitladi. Bu saatten sonra dususte olan oyuncu istemiyorum.Manchester da tutmadı bize gelse çok iyi olur diye düşünüyorum
Yok 55 katgenduzi dominguezden 3 kat iyi topçu gibi hissediyorum

Ben ndidi nın olabileceğini düşünüyorum. Hatta ndombele nın aksine 40 gün önce anlaşılan oyuncunun da ndidi olduğunu düşünüyorum. Bendeki soru işareti Afrikalı olması. Hem takımda Afrikalı oyuncu yok hem de Afrika kupası vs.Ndidi'yi almaz bizimkiler felaket düşüşte. Diğer ikisi ihtimal dahilinde.
Çıkışta olan oyuncuyu yedirirler mi bunu da düşünmek lazım.Bence ilk olarak yaş olarak da Torreira gibi 26+27 olması lazım.Guendouzi felan olacaksa eyvallah ama İngiltere'den gelecek dedikleri için ordaki oyunculardan bu isimler çıkıyor.Van De Beek Manchester da zaten tutmadi düşüşte olduğunu bende biliyorum orta saha da kim olabilir diye düşündüğüm zaman o makul geliyor.En son iyi macini soylermisin? 4 yil onceki Ajax'taydi cunku biliyorum. Ingiltere'ye gidip oranin oyuncusu olmadigini kanitladi. Bu saatten sonra dususte olan oyuncu istemiyorum.
Rakamlara bagli. Elimizde 12-15 milyon euro varsa pazarliklar icin, gidip vd Beek copu ile ugrasmam. Besiktas gibi 4-5 milyon eurodan fazla vermem diyorsak o zaman vd Beek gibi oyuncular gelir listeye en fazla zaten. Asil soru da o, kac euro harcamak istiyoruz?Çıkışta olan oyuncuyu yedirirler mi bunu da düşünmek lazım.Bence ilk olarak yaş olarak da Torreira gibi 26+27 olması lazım.Guendouzi felan olacaksa eyvallah ama İngiltere'den gelecek dedikleri için ordaki oyunculardan bu isimler çıkıyor.Van De Beek Manchester da zaten tutmadi düşüşte olduğunu bende biliyorum orta saha da kim olabilir diye düşündüğüm zaman o makul geliyor.
Ben söylenen gibi 10 milyon Euro Lara çıkacağımızı düşünmüyorum 6-7 gibi olabilir 10-15-20 gibi rakamlar veriyorsak o zaman taksit felan belki olabilir ama çok sanmiyorum en fazla 10 dur.Rakamlara bagli. Elimizde 12-15 milyon euro varsa pazarliklar icin, gidip vd Beek copu ile ugrasmam. Besiktas gibi 4-5 milyon eurodan fazla vermem diyorsak o zaman vd Beek gibi oyuncular gelir listeye en fazla zaten. Asil soru da o, kac euro harcamak istiyoruz?