Bora Er
Tecrübeli Üye
- 12 Ağustos 2011
- 6.303
- 2.854
- 2.088
Çalışsanda bizlerle aynı anda haberin olursa eğer , daha kötü hissedersin inan.Bence yanındakilerinin bile haberi yok.Erden başkan ın yanında çalışmak istiyorum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çalışsanda bizlerle aynı anda haberin olursa eğer , daha kötü hissedersin inan.Bence yanındakilerinin bile haberi yok.Erden başkan ın yanında çalışmak istiyorum...
Partey
Verratti
de Paul
Soucek
Jorginho
Kroos
bunlari silebilirsiniz.
Alttaki yorumlar
dzemaili, pandev, j.pedro facialarından sonra italyada küçük takım topçularına önyargılıyımYok 55 kat![]()
Haber için değil vizyon için. Adamın vizyonunu karakterini çok beğeniyorum. Sektörlerimiz de aynı sevdamızda. Keşke çalışabilem böyle birisi ile...Çalışsanda bizlerle aynı anda haberin olursa eğer , daha kötü hissedersin inan.Bence yanındakilerinin bile haberi yok.
Joao Pedro mu? O yasliydi yav.pedro faciasından sonra italyada küçük takım topçularına önyargılıyım
Hasta zaten yanında birisine ihtiyaç var bence.Erden başkan ın yanında çalışmak istiyorum...
ne diyon lan sen değişik
30 yaşında geldi yaw adam iyi de performans ile geldi hatta.Joao Pedro mu? O yasliydi yav.
Sen ŞL almaya yemin etmişsin