Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zielinski'nin peşinde koşuyor olabilir miyiz acaba oluru var mı?
zielinski bizle adı geçen fofanası goundizisi de poulu falan dahil hepsinden çok daha iyi bir adam.Geçen sene çoğu kişi belkide kratachvili yada osimhen için napoliyi izlerken ( belki de tabi) valla ben bu adam için izliyordum.Yaşı falan umrumda değil muhteşem bir futolcu sadece savaşçı değil inanılmaz bir zekasıda var ama en imkansızı malesef

Ya alakasız belki ama bu Türkiye Spor kamuoyu aslında ne kadar spora uzak. Şimdi Nevzat Dindarın Milliyette Skorer TV yayınını izledim.
Neymiş kendisi için spor ve futbol bir yaşam tarzıymış falan fişman. Görüntü inanılmaz çirkin. Göbek kocaman yayılmış ağızda dişler büyük ihtimalle bakımsızlık ve sigaradan iğrenç halde. Ne bu ya?
Birde uzun süreden beri kafama takılıyor: Beinsport hariç hiç bir spor programı katılımcıların uyumlu giyimine dikkat etmiyor. Biri yeşil biri kırmızı gömlek. Köy televizyonu gibi.
Güntekin Onayın dişler iğrenç vaziyette. Milyonlar bakmak zorunda kalıyor.
Ne bileyim söyleyeyim dedim.
Herkese saygılar

Manchester United Greenwood'un sözleşmesini feshetmiş. Şu işi bir kaşısak aslında...

Ya alakasız belki ama bu Türkiye Spor kamuoyu aslında ne kadar spora uzak. Şimdi Nevzat Dindarın Milliyette Skorer TV yayınını izledim.
Neymiş kendisi için spor ve futbol bir yaşam tarzıymış falan fişman. Görüntü inanılmaz çirkin. Göbek kocaman yayılmış ağızda dişler büyük ihtimalle bakımsızlık ve sigaradan iğrenç halde. Ne bu ya?
Birde uzun süreden beri kafama takılıyor: Beinsport hariç hiç bir spor programı katılımcıların uyumlu giyimine dikkat etmiyor. Biri yeşil biri kırmızı gömlek. Köy televizyonu gibi.
Güntekin Onayın dişler iğrenç vaziyette. Milyonlar bakmak zorunda kalıyor.
Ne bileyim söyleyeyim dedim.
Herkese saygılar
Konudan bağımsız nevzatı izleme zaten yalancının tekidir, ziyech maaş konusunda iddiaya girip kaybedince sözünde durmaması yeterli izlememek için.

Medya biz doğranınca ,ilk haftalardan ,yenmiş takım hala ,bla bla
Fbjk olunca ooooo,bu hata değil kasıt

Lağnnnm

Muslera
Boey.. Nelsson.. Apo.. Angelino
Torreira.. 8 no
Tete.. Ziyech.. Zaha
İcardi

Günay
Dubois.. Kaan.. Emin.. Kazımcan
Sergio.. Berkan/Demirbay
Barış.. Mertens.. Kerem
Bakambu/Halil

Şuanlık böyle bakalım.

Salih den bahsediyorum yav 😂

Kallavi 8 işi bence çok zor
O sebeble hem turco hem ucuz yollu halledebiliriz gibi durmakta

Gendüzi geldi diye yarı final yapma garantisi yok ,lig içinde hayli hayli yeter o cocuk
İhtiyaç duyulan mevkiinin daha net adamı ve daha genç olduğu için Demirbay yerine tercih edilmesi gerektiğini söyleyenlerdenim, varsın total maliyeti 2-2,5 katı olsundu, geri dönüşü mümkündü zira. Ancak Dortmund' ta süre alması zorlaşacak gibi görünmesine rağmen TR ye gelmeyi düşünmediği söylenmişti...Salih-Kaan rotasyonu ile yerli kotasında +1 de iyi iş olurdu doğrusu..

İhtiyaç duyulan mevkiinin daha net adamı ve daha genç olduğu için Demirbay yerine tercih edilmesi gerektiğini söyleyenlerdenim, varsın total maliyeti 2-2,5 katı olsundu, geri dönüşü mümkündü zira. Ancak Dortmund' ta süre alması zorlaşacak gibi görünmesine rağmen TR ye gelmeyi düşünmediği söylenmişti...Salih-Kaan rotasyonu ile yerli kotasında +1 de iyi iş olurdu doğrusu..
Tr ye gelmekle bize gelmek farklı bence 😂

yalnız zaten satılmak istenen adamlar için son günleri beklemek fiyat düşürür de alacağımız adam satış listesinde değilse son günlerde hem almak hem de ucuz almak zor olur

kimse üzerine plan yaptığı oyuncusunu son anlarda vermek istemez veya çok kallavi fiyat çeker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt