Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çocuğun yediği haltlar ortada, bizden uzak dursun
Mahkemede aklandı diye biliyorum.

Ayrıca ben o mevzudan bağımsız, tamamen futbolculuk meziyetleri üzerinden değerlendirerek düşündüm. Çocuk çok büyük yetenek. O olay olmasa zaten şu an United'ın en büyük yıldızıydı.

Gelir de tutarsa, büyük paralar kazandırabilecek bir futbolcu. Ama tabi dünya kamuoyunda kulübün imajına zarar verme ihtimali de mevcut.

Tr ye gelmekle bize gelmek farklı bence 😂
Daha çok bizimle konusu geçmişti, doğruysa kendisi bilir...

Geç olsun ama iyisi ve hayırlısı olsun gözüyle bakarım transfer işlerine (Yetki sahibi kişilerin taraftarı bilerek uyutmadığından eminsek tabii). Futbolcu transfer etmek, milyonluk sözleşme yapmakla iş bitmiyor; yapılan yanlış bir hamlenin telafisi mümkün olamıyor çoğu defa...

Mahkemede aklandı diye biliyorum.

Ayrıca ben o mevzudan bağımsız, tamamen futbolculuk meziyetleri üzerinden değerlendirerek düşündüm. Çocuk çok büyük yetenek. O olay olmasa zaten şu an United'ın en büyük yıldızıydı.

Gelir de tutarsa, büyük paralar kazandırabilecek bir futbolcu.
Aklanmadı, davası düştü. Ses kayıtları falan her şey var zaten. Onun dışında yetenek olarak benim gördüğüm en potansiyelli gençlerden birisiydi, son olaylardan sonra kariyer ne yöne evrilecek ben de merak ediyorum. Ama dediğim gibi aklanma gibi bir durum yok, dava düştü, serbest kaldı.

Beşiktaş, Rob Holding için Arsenal ile görüşmelere başladı. (L'Equipe)

Yeter artık talisca falan geçelim şu işler ya adam akıllı 8 alıp yolumuza bakalım kusucam artık başka mevki isimlerinden

Acaba Nelsson kalacağı senaryoda ön bölgeye bir adam daha mı düşünüyoruz nasıl bir planlama yapıyor en ufak bir fikrim yok çat diye birini alsak da şaşırmam. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt