Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mahkemede aklandı diye biliyorum.

Ayrıca ben o mevzudan bağımsız, tamamen futbolculuk meziyetleri üzerinden değerlendirerek düşündüm. Çocuk çok büyük yetenek. O olay olmasa zaten şu an United'ın en büyük yıldızıydı.

Gelir de tutarsa, büyük paralar kazandırabilecek bir futbolcu. Ama tabi dünya kamuoyunda kulübün imajına zarar verme ihtimali de mevcut.

Evet Şubat ayında aklandı mahkemede

Yeter artık talisca falan geçelim şu işler ya adam akıllı 8 alıp yolumuza bakalım kusucam artık başka mevki isimlerinden
Niye yav, şöyle sağlamından bir sağ ayaklı sol kanat istemez misin cidden?!..Şunu yazmışlar;

Ne taliscası yav icardi zaha hayvan gibi maaşı var birde talisca alınırsa çok gereksiz olur.Taliscaya vereceğim maaşı bonservis verir genduzi felan alırım.

Avrupa listesi için kadroya baktım da 8 numara geldi sayıp Midtsjöyü gönderdik diye düşündüm. Orta sahadan birini kadroya kaydedemeyecez gibi. Halil D. zaten imkansız onu geçersek Berkan ya da K.Demirbay liste dışı kalacak en yüksek ihtimal onlar

Avrupa listesi için kadroya baktım da 8 numara geldi sayıp Midtsjöyü gönderdik diye düşündüm. Orta sahadan birini kadroya kaydedemeyecez gibi. Halil D. zaten imkansız onu geçersek Berkan ya da K.Demirbay liste dışı kalacak en yüksek ihtimal onlar
Demirbay listeye eklenmiş

Ne dersiniz? Girilebilir risk mi greenwood?

Takım içinde huzursuzluk çıkması ve medyada birilerinin Galatasaray'ı kadına şiddet üzerinden vurmaya çalışması gibi riskler söz konusu...

Ben de düşünüyorum acaba nasıl olur diye ama, bu tip riskler de mevcut. Yoksa oyuncunun performansı anlamında bence hiçbir risk yok. Dünya çapında bir yetenek ve henüz 21 yaşında. Performans olarak ligin çok üstünde bir performans sergiler. Ama işte olayın bir de diğer tarafı var...

Öyle bir 8 numara almalıyız ki, Melo gibi Gedson gibi olmalı. Hem pres gücü ve yıldırıcılığı yüksek olmalı. Topu ayağına aldığı zaman hem pas kalitesi iyi olmalı, hem de dikine kat edebilmeli. Oyunun yönünü hızlı değiştirebiliyor olmalı. Tercihen biraz da boylu olmalı.

Olsa iyi olur ama öyle mükemmel ötesi birini almasak hatta kimseyi almasak bile şampiyon olabiliriz.

8 numaraya niye 30 üstü adamları sırf ismi var diye istiyorsunuz , ona ödenecek bonservis vs. zaten en az onun kadar verimli adamı çekebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt