Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.435
- 5.373
- 1.873
Şu an Tete'den dolayı +1 kontenjan var Eylül'deki liste için söylemiştim Berkan ya da Demirbay liste dışı kalacaktırDemirbay listeye eklenmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an Tete'den dolayı +1 kontenjan var Eylül'deki liste için söylemiştim Berkan ya da Demirbay liste dışı kalacaktırDemirbay listeye eklenmiş
Aslinda mason greenwood hamlesi iyi bir hamle olabilir.
SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Talisca haberleri cikti yine
Adam gerçek ırz düşmanı. O kafada pele olsa istemem Galatasaray'ıma.
Bu hafta Molde maciyla birlikte Bizim için yol belirleyici bir hafta. Bütün planlamalari direkt etkileyecek bir haftaya girdik
Su an bence bütün görüsmeler durmustur Erden Timur ve görüsülen oyuncular dahil Molde macina odaklanmis durumdadir diye düsünüyorum. Cünkü Molde yi elersen bir oyuncunun taliplisi konumundan bir oyuncunun istegi haline geliyorsun direkt.Transfer manyaklara duyum ver reis kuruduk
Nasıl kitleyecekler?Talisca gelirse ligde ilk 3e giremeyiz.Hücum hattı zaten şişti saçma salak işler yapmaya gerek yok.Anti Talisca gündemi oluşturmak lazım yok bu adamı kitleyecekler bize kol gibi maaşıyla
Talisca haberleri nerden çıktı bizim ihtiyacımız olan orta saha şuan.
Bjkye satmayacaklar muhtemelen,o maaşı avrupada kimse vermez bize önerirler kabul etme gibi bi salaklık yapmayız umarım.Nasıl kitleyecekler?