Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talisca artik ne kendi takiminda kalabilir ne de Bjk'ye gidebilir. En guzel senaryo gerceklesti. Su an istesek cok dusuk bedelle renklerimize baglayabiliriz.

Bonservis olarak düşük olsa bile yata yata maaş alacağına bize neden daha az maaş İçin gelsin ?
Gereksiz transfer olması dışında söylüyorum. Kesinlikle istemem kendisini.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçları erteliyorsanız amaç ne ? Tur atlayıp ülke puanı kazanmaksa amaç, o halde yabancı sınırını kaldırın hayrını görelim.

Talisca ile orta saha sorununu çözmüş olmayız. Ayrıca 30 yaşına geliyor adam. Zaten yeterince yaşı ileri oyuncu var. Genç adam lazım orta sahaya.

Takım içinde huzursuzluk çıkması ve medyada birilerinin Galatasaray'ı kadına şiddet üzerinden vurmaya çalışması gibi riskler söz konusu...

Ben de düşünüyorum acaba nasıl olur diye ama, bu tip riskler de mevcut. Yoksa oyuncunun performansı anlamında bence hiçbir risk yok. Dünya çapında bir yetenek ve henüz 21 yaşında. Performans olarak ligin çok üstünde bir performans sergiler. Ama işte olayın bir de diğer tarafı var...
Gelsin florya'nın suyundan bir içsin

En örnek baba yarışmasında birinci seçilmezse bir şey bilmiyorum

Ben artık yükseltilen beklentiyi karşılayacak bir orta saha geleceğini sanmıyorum.

Takımların elden çıkarmak istedikleri bir oyuncu olur en fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt