- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.575
- 5.478
Dele Alli 100 milyonluk topçuydu, 3 kuruşluk top oynamadan gitti.Avrupada bile futbolu kafasında bitirmiş 5-6 maaş alan ndombiliyi alalımda sövmeye adam lazımdı zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dele Alli 100 milyonluk topçuydu, 3 kuruşluk top oynamadan gitti.Avrupada bile futbolu kafasında bitirmiş 5-6 maaş alan ndombiliyi alalımda sövmeye adam lazımdı zaten.
bu bjk ramosu nası alıyor yav biz niye almıyoruz
Mckennie gelecekse büyük hata yaparız en azından Juventus'dan 25 m euro + Mckennie alabilirdik.Sabah size gelebilecek 4 ismi söylemiştim
Genduzi
Domingez
Mckennie
Mady camara
Bu 4ünden başka bi topçu beklemiyroum. Bi olasılık daha var 8 transferinin devre arssına kalması
Orta sahaya aylardır antrenman yapmayan ağır vasıta bir danayı almayalım (isimden bağımsız konuşuyorum). Bi tane de hazır adam alın ya.
Chamberlain in akıbeti de aynı olacakDele Alli 100 milyonluk topçuydu, 3 kuruşluk top oynamadan gitti.
Ohhhh akiyor doldurun duyumlari
Malsenalı bosverArteta hocam sen bu tomiyasuyu niye oynattin
Bonservisi elinde ingilizi ingilizler almıyorsa işkillenmek lazımChamberlain in akıbeti de aynı olacak
Nelson varken gelmesin. Giderse dusunurumMalsenalı bosver
Ramos gelsin mi
Kardeşim şuraya kaynaksız yazmayın kim diyoDavinson sanchez ismi yeniden gündeme geldi diyolla
Melikşah.Ben başka kaynak bilmem güvenmemKardeşim şuraya kaynaksız yazmayın kim diyo