Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 27.382
- 14.262
- 1.998
Hangi hataErden bey bu hatayı yapacakmısın merak ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi hataErden bey bu hatayı yapacakmısın merak ediyorum.
1 tane sağ kanatları var sadece, 20 yaşında, no name. Fotosu bile yok.Ozan Tufan'ın hattrick yaptığı ligde Yunus mu oynayamaz Allah aşkına
Süre bulabilir mi Leicesterin sağ kanadında kim oynuyor orası önemli
Torreira(Dominguez) - Guendouzi (Sergio)
Tete (Ziyech)-Talisca (KDB)-Kerem (Zaha)
İcardi (Bakambu)
Hayırlı olsun diyebilir miyiz ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ramos hatasıHangi hata
Ramos maddi anlamda bir hata olabilir ama oyuncu kalitesini mi tartışıyoruzRamos hatası
Ramosa yıllık 4 vericez 2 yılNellsonu kaca satacaksinda ramosa kaç para vereceksin. Çok mantıksız geliyor bana heleki o yaştaki adama o kadar paralar vermek çok mantiksiz
Ramos hata diyen gitsin basketbol izlesinRamos hatası
Leicester PL'ye çıkması gerçekleşir de Yunus kaç maça çıkmalı o önemli 15-20 maç ise olur lakin 30 falansa pek sanmıyorum.Ustune premier lige cikmasiymis cok zor abi
Pique dallamanın tekidirEvet Ramos'un bizi beklemesini anladim lan simdi.
Simdi gelmis gecmis en golcu defans oyuncular listesine baktim Sampiyonlar Ligi icin, bir tahmin edin bakalim.
1. Pique (16 gol)
2. Roberto Carlos (16 gol)
3. Ramos (15 gol)
İş buna doğru gidiyor. Nelsson - Ramos yan yana bazı maçlar oynarsa kalede Günay sol bek Kazımcan ileride de Kerem oynar. Ara ara rotasyon da görürüz çeşitlilik de olur.
Muslera(1)
Günay
Boey(2) - Nelsson(3)- Abdülkerim - Angelino(4)
Kaan A - Ramos(5) - Emin B - Kazımcan
Torreira(6) - Transfer(7)
Berkan - Kerem D
Oliveira(8)
Tete(9) - Zaha(10) - Kerem
H.Ziyech(11) - Mertens(12) - Barış
Icardi(13)
Bakambu(14)
Halil
Soumareyi hiç istememBakary Soumare var. McKennie ve Soumare'yi ciddi istersek almamız zor olmaz gibi.
Konu o degilPique dallamanın tekidir