Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 37.246
- 64.170
- 3.473
ne kafalar ya mis gibi danimarkalı stoperin var bok atmak için fırsat arıyosun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi siz ramosu nasıl küçük görüyonuz. City Gala maçında nelsonun üstünden 3 tane atar haland kendimize gelemeyiz bakın
60 maça çıkıyoruz cezalı olacak, sakatlık olabilir geçen sene haftada 1 maç yapıyorduk bu sene daha o mevkide zorlanacak. Nelsson'a bir şey olsa tüm sezon sıkıntı yaşarız B planımız da olması lazım.Stoper dedigin pozisyon rotasyon yapilacak bir pozisyon degil. Nelsson gitmiyorsa o daha da kotu bir senaryo.
Olabilir. Ama son 20 senede kac defa ulasmisiz ve yuksek bonservisle oyuncu satmisiz. Kisaca bir goz atildiginda durum ortada. Iyi degerlendirmek lazim bu fırsatları.
Ramos rezil olmana engel olabilir, sahada dik durmanı sağlar yine mağlup olursun tabiramos engel olcak yani he city mağlubiyetine
Bu böyle diyorsa alalimevet ramos ile yeneriz city'i
Şl alamazsın ama o maçlar başka oynanır ramoslaböyle bir şey yaşanmaz da velevki yaşandı 3 değil 5 yedik
ne oalcak yani ramosu alınca yıllık o paraları verince
şl mi alacağız
Samiyen twitter hesabi ndombeleinin maclarini izle diye twit attiydi ruyamda
duyum da alıyorum,farkindaysaniz nobetin ağa babasi gibi takılıyorum artik.ciddiyim.Onu da izliyorum hocam.Ramos hata diyen gitsin basketbol izlesin
duyum da alıyorum,farkindaysaniz nobetin ağa babasi gibi takılıyorum artik.ciddiyim.
Ramos rezil olmana engel olabilir, sahada dik durmanı sağlar yine mağlup olursun tabi
Nelsson'dan kazanacagimiz para 13-14 milyon euro muhtemelen. Verdiğimiz bonservisi cikarirsak. Ramos iki yilda hic eder bu parayi. O paralar geri donusu olacak oyuncular icin kullanilmali. Tete guzel is mesela.Fikirler aynı değil Network aynı değil çağ hiç değil bir yerden başlamak lazım belki o süreçteyizdir
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben duyum alıyorum terimtayfadan
çok içi boş mesajlar atıyorsunRamos rezil olmana engel olabilir, sahada dik durmanı sağlar yine mağlup olursun tabi
Nelsona laf edeni vuralimne kafalar ya mis gibi danimarkalı stoperin var bok atmak için fırsat arıyosun