Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Can BÜYÜK sağlam patlamış bu konuda
Belotti’yi zerre istemiyordum da, isteyenlerin geneli bonservisle gelecek diye istiyordu, Icardi kiralık gelir sene sonu alamayız kafası vardı.

Oyunculuk konusunda kimsenin Belotti diyeceğini sanmıyorum.

Ne zirvalayip duruyorsun be. Apo Nelson bi yere gitmeyecek. Ramos maç kazandirirmiymis falan adam direk şampiyonlar ligi kazandırıyor. İnsanlara hakaret edip birde benim asfalyelerimi attırma. Ramos isteyen admlara gerizekalı demeye getirmissin. Gelmezse gelmez gelirse her transfer gibi bagrimiza basar destekleriz
messi neymar mbappe verrattiyle niye 16dan ötesini göremedi

Ona 3 buna 5 milyon sponsor desteği diye diye senelik 10 milyona yakın bi parayı saçıyoruz bunu kaçırmamak lazım. Madem para vermek için can atıyorlar adam gibi genç 21-24 yaş aralığında 25 milyonluk bir oyuncuya bonservis olarak biriktirsinler de sonrasına bakarız. 3 aydır fırsat bekliyoruz abi beklemeyelim niye bekliyoruz trınk verebilecek haldeyiz gibi görünüyor.

Realiteden çok uzaklaştık. Herkes gelsin her yere gelsin mooduna gidiyoruz.
Fazlalık olarak alındığı gibi görünen 1-2 oyuncu çıkıyor ortaya. Keza aldığımız adamlardan seçme yapmak zorunda kalacağız bunu yaparken de 1 kişi kazanmak için 3 kişiyi küstürme yoluna girme ihtimalimiz var.
İhtiyacımız olan Dubois giderse birebir olarak boey'in aynısı orta saha da da değerlendirmek için. Birde orta sahaya kaliteli bir 8 numara.
Gerisine sonra bakmak gerekir.

Ramos’un bizden istediği maaş 10 m euro btw

Gelirse böyle bir rakama gelecek, Icardi tipi bir anlaşma olur eğer beklentisini düşürmezse. Düşse düşse 6ya düşer o da en iyi ihtimal, bonuslar ŞL grubundan çıkmaya yedirilir ya da.

2 senede verilecek 20 m euroyu geri getirecek ne yapabiliri değerlendirin Nelsson’un da 20 m euroya satıldığı koşulda

Başka da yorumum yok

Sadece varsayım yapıyorum. Moldeyi deplasmanda 4-0 yendik . İçerdeki maç öncesi ramosu açıkladık ve tribünde maçı izliyor. Maç sonu ziyech benzeri şeyler şampiyonlar ligi müziği vs yapmayiz herhalde ramos kafa mı buluyorsunuz diyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt