Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 44.321
- 38.703
- 3.798
Ama bu şekilde daha çok ilgi çeker. Akılda kalır.Bunu bize getirmeden de yapabilir. Gitsin anlassin reklam filmi çeksin daha ucuza kapatır hatta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama bu şekilde daha çok ilgi çeker. Akılda kalır.Bunu bize getirmeden de yapabilir. Gitsin anlassin reklam filmi çeksin daha ucuza kapatır hatta
Link ver moritz uykum kacti biraz dinliyim

Ona 3 buna 5 milyon sponsor desteği diye diye senelik 10 milyona yakın bi parayı saçıyoruz bunu kaçırmamak lazım. Madem para vermek için can atıyorlar adam gibi genç 21-24 yaş aralığında 25 milyonluk bir oyuncuya bonservis olarak biriktirsinler de sonrasına bakarız. 3 aydır fırsat bekliyoruz abi beklemeyelim niye bekliyoruz trınk verebilecek haldeyiz gibi görünüyor.
Realiteden çok uzaklaştık. Herkes gelsin her yere gelsin mooduna gidiyoruz.
Fazlalık olarak alındığı gibi görünen 1-2 oyuncu çıkıyor ortaya. Keza aldığımız adamlardan seçme yapmak zorunda kalacağız bunu yaparken de 1 kişi kazanmak için 3 kişiyi küstürme yoluna girme ihtimalimiz var.
İhtiyacımız olan Dubois giderse birebir olarak boey'in aynısı orta saha da da değerlendirmek için. Birde orta sahaya kaliteli bir 8 numara.
Gerisine sonra bakmak gerekir.
Rouaoultu çekmek lazım bonsla şayet nelsson giderse. Fırsat transferi olur, sözleşmesi az kaldı sanırım. Ramos mamos ileri ki yıllarda feda demeye götürür işiRamos’un bizden istediği maaş 10 m euro btw
Gelirse böyle bir rakama gelecek, Icardi tipi bir anlaşma olur eğer beklentisini düşürmezse. Düşse düşse 6ya düşer o da en iyi ihtimal, bonuslar ŞL grubundan çıkmaya yedirilir ya da.
2 senede verilecek 20 m euroyu geri getirecek ne yapabiliri değerlendirin Nelsson’un da 20 m euroya satıldığı koşulda
Başka da yorumum yok
Sergen Fofanayi getir bana. Gitti mi bu nottingamaGuendouzi ve baturina geliyosa,talisca gelmesin daha
ramostan önce yarı final ve final oynamışlardıPsg looser bir takim
Önceliğimiz oydu, Roma inadı olmasa da muhtemelen almıştık.Şu ikilemden belıtti çekebilirdik harbi ya
Tüm sekans bozulurdu düşünsenize yaşanamayacak şu icardili anıları
Kabus gibi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
YokSergen Fofanayi getir bana. Gitti mi bu nottingama
Ezeli rakibimiz yine bizim transferimizi önden açıklamış diye yorumlayabiliriz.bu nedemek onur
Ben karıdan dolayı Belotti demiştim. O karı adamı yer demiştim. Öyle çıkmadı.Belotti’yi zerre istemiyordum da, isteyenlerin geneli bonservisle gelecek diye istiyordu, Icardi kiralık gelir sene sonu alamayız kafası vardı.
Oyunculuk konusunda kimsenin Belotti diyeceğini sanmıyorum.