Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim Fenerbahçeden en büyük farkimiz şımarık olmamamız ve osuruktan teyyare adamlarla bile şampiyonluk yasayabilmemizdi. Ama son zamanlarda haddinden fazla simariklastik gibi. Misal şuan Felix haberi düşse Mertensi şutlar taraftar. Yarın Ramos gelsin Nelson sutlanir. 3 hafta angelino kotu oynasa devre arasi bir solbek haberi ciksa hemen o da sutlanir. Suanki taraftar profili çok ergence ve aidiyetsizce davranıyor. Misal, elinizdeki buzdolabından iyi performans alıp daha garantisi bile bitmemisken vay anasını çift kapılı buzdolabi almam lazım hemen evdekini sutlayayim diyip gidip alıyor musunuz?

Guendouzi ve baturina geliyosa,talisca gelmesin daha

Ramos CL garantisi istedi yaza yaza eletecekler bizi en sonunda o olacak günde 10 defa okuyoruz

Ona 3 buna 5 milyon sponsor desteği diye diye senelik 10 milyona yakın bi parayı saçıyoruz bunu kaçırmamak lazım. Madem para vermek için can atıyorlar adam gibi genç 21-24 yaş aralığında 25 milyonluk bir oyuncuya bonservis olarak biriktirsinler de sonrasına bakarız. 3 aydır fırsat bekliyoruz abi beklemeyelim niye bekliyoruz trınk verebilecek haldeyiz gibi görünüyor.

Realiteden çok uzaklaştık. Herkes gelsin her yere gelsin mooduna gidiyoruz.
Fazlalık olarak alındığı gibi görünen 1-2 oyuncu çıkıyor ortaya. Keza aldığımız adamlardan seçme yapmak zorunda kalacağız bunu yaparken de 1 kişi kazanmak için 3 kişiyi küstürme yoluna girme ihtimalimiz var.
İhtiyacımız olan Dubois giderse birebir olarak boey'in aynısı orta saha da da değerlendirmek için. Birde orta sahaya kaliteli bir 8 numara.
Gerisine sonra bakmak gerekir.

Kimseyi gel gençlere yatırım yap diye gaza getiremezsin
Gel tesis yap diye de
Ramoslu cl müziği hayalleriyle milyonları çekersin sponsorluk adı altında ama

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ramos’un bizden istediği maaş 10 m euro btw

Gelirse böyle bir rakama gelecek, Icardi tipi bir anlaşma olur eğer beklentisini düşürmezse. Düşse düşse 6ya düşer o da en iyi ihtimal, bonuslar ŞL grubundan çıkmaya yedirilir ya da.

2 senede verilecek 20 m euroyu geri getirecek ne yapabiliri değerlendirin Nelsson’un da 20 m euroya satıldığı koşulda

Başka da yorumum yok
Rouaoultu çekmek lazım bonsla şayet nelsson giderse. Fırsat transferi olur, sözleşmesi az kaldı sanırım. Ramos mamos ileri ki yıllarda feda demeye götürür işi

Nelsson gitmesede, yillik maliyeti 5 milyonun ustundede olsa ben Ramos'un gelmesini isterim. Ayrica ayni maliyetle Ramos'u mu yoksa Talisca'yi mi Galatasaray formasiyla gormek istersin diye bir anket olsa, benim oyum hemen Ramos'a olur.

Okan hoca Ziyech'i sağ kanat düşünüyorsa işin içinden çıkamaz. Ofansif os oynatmaliyiz. Kanatlara 3 adayımız var. Zaha, Tete, Kerem. Zaten zaman zaman bunlardan birini kesmek bizi zorlayabilir. Ikisini kesmek çok problem yaratır.

Belotti’yi zerre istemiyordum da, isteyenlerin geneli bonservisle gelecek diye istiyordu, Icardi kiralık gelir sene sonu alamayız kafası vardı.

Oyunculuk konusunda kimsenin Belotti diyeceğini sanmıyorum.
Ben karıdan dolayı Belotti demiştim. O karı adamı yer demiştim. Öyle çıkmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt