Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuya da şunu diyeyim, oyuncunun idman yapabilmesi ile sahada yapabildikleri aynı olamaz.

Ibra çoğu gençten daha iyi idman yapar şu an ama sahada ayakta duramıyordu artık, bunun gibi.

Ramos’u geçen sene PSGde full izledim Messi izlerken, genelde 3lü oynadılar, PSG zoraki şampiyon oldu sonunda, ŞL performansı ise rezalet, hücumla bağlantısı kopuk bir arka alan vardı.

Nihayetinde Ramos’un pozisyon bilgisi bile çoğu şeye yeter bu başka konu ama fizik kalite öyle koşu videolarıyla anlaşılmaz.
Tutturmuşlar şöyle koşuyor böyle idman yapıyor diye. Bunlarla şov yapacağına bir takımla sözleşme olmaksızın antrenman, kamp ve maç hazırlığı çalışmaları yapsın. Yoksa göbeğimde yağ ile bende koşuyorum da iş maça geldi mi yeri geliyor ayağım kalkmıyor adım adamıyorum.

Bu adamda da en çok kafama yatmayan durum bu, çok iyi pozisyon alır, karşılar, kafaya çıkar falan ama futbol bu eskiye göre 1-2 saniyelik duraklama yaşarsın vücudun gitmez maymuna çevirirler seni bu 2 kere ş.ligi aldı demezler.

Beşiktaş spaces odası: "Ramos Guti ve Gökhan Töre ile görüştürüldü o Şampiyonlar ligi kafasından çıkmıştı Konferans ligini de kabul etmişti, sponsor arandı bazı yöneticiler parada koydu ama sponsor konusunda ciddi sıkıntılar yaşadı 3-4 m euro açık vardı. Ama maalesef bugün böyle bir süreç yaşandı Ramos beşiktaş yönetimini normalde İspanya'ya bekliyordu. Yönetim de sponsor bulamayınca bugün bu açıklamayı yaptı."
Yine baya cekmisler gece gece

Ramosla herşeyde oklemiş jk sponsor bulamamışlar. Yarın biri çıkar sponsor olur alırlar inş

Tutturmuşlar şöyle koşuyor böyle idman yapıyor diye. Bunlarla şov yapacağına bir takımla sözleşme olmaksızın antrenman, kamp ve maç hazırlığı çalışmaları yapsın. Yoksa göbeğimde yağ ile bende koşuyorum da iş maça geldi mi yeri geliyor ayağım kalkmıyor adım adamıyorum.

Bu adamda da en çok kafama yatmayan durum bu, çok iyi pozisyon alır, karşılar, kafaya çıkar falan ama futbol bu eskiye göre 1-2 saniyelik duraklama yaşarsın vücudun gitmez maymuna çevirirler seni bu 2 kere ş.ligi aldı demezler.
ya taraftarın %80i dış görünüşe bakıp çok iyi fiziği kondisyonu var falan diye düşünüyor :asd:

Sergio geçen yılki kadro için mantıklıydı bu seneki için açıkları kapatmaz.
geçen yılda öyle pek açık kapatan biri değildi zaten, torreiranin yanına iyi biri gelince 3lude oynayabiliriz , çokça golde attırır, tabi bu durumda ya musleradan yada angelinodan geçmek gerekiyor, keşke 9 yabancı oynatabilseydik

Ya ben twitterdaki engo ve torsten abiyi bile sessize aldım.ben sevmiyorum space falan.vasfi az twit atıyor, hoşuma giodyor bu özelliği

Birde şu var sınırsız bir yabancı hakkımız olsa Uefa kısıtlamaları olmasa hepsi gelsin, Ramos gelsin, talisca gelsin, Felix gelsin, zaniolo kalsın, rashica defans yapıyormuş 3 milyon 5 milyon ver allahım ver ama 14 yabancı hakkımız var ve avrupaya vereceğim listede eksik oyuncu verebilir belki de Berkan koşturabileceğin enerjisini gösteren oyuncuyu bile yazdıramayacaksın. Daha Halil flan var.

Beşiktaş'ın asıl problemi Aboubakar olabilir bu transfer söylentileri çıktığından beri konuşulan maaşları gördüyse çıldırmıştır. Ramos'a sponsor Talisca'ya sponsor bize geldi mi yok ha görürsünüz gibisinden takılıyordur. :asd:
Ramosa o parayı verseler kaos çıkar bunlarda. İnş alırlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt