- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
Keramettin abi totem mi yapıyor ortsaha icinYem olması muhtemel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keramettin abi totem mi yapıyor ortsaha icinYem olması muhtemel
Birde şu var sınırsız bir yabancı hakkımız olsa Uefa kısıtlamaları olmasa hepsi gelsin, Ramos gelsin, talisca gelsin, Felix gelsin, zaniolo kalsın, rashica defans yapıyormuş 3 milyon 5 milyon ver allahım ver ama 14 yabancı hakkımız var ve avrupaya vereceğim listede eksik oyuncu verebilir belki de Berkan koşturabileceğin enerjisini gösteren oyuncuyu bile yazdıramayacaksın. Daha Halil flan var.
Halil gene fena değil 2 golü var.Halili niye aldık biz harbiden ya rapci rapci takılıyor sahada sinirlerim bozuluyor o herif yavaş tempo koşarken
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hemşo sen atakumda mıydınlazer tutuyom camdan bak görürsen ses ver
Halil gene fena değil 2 golü var.![]()
ndombele ile ilgili bir şey mi söyledi bilmiyorumKeramettin abi totem mi yapıyor ortsaha icin
Ertan yasakliymiydi?
Icardi'den antrenmanda bir şeyler öğrenir o kadar olumsuz değilim istekli olursa bence iyi futbolcuya dönüşebilir.Varlığı sinir ediyor beni ya hal hareketleri vücut siki falan hiç iyi değil bence o topçunun
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gunduzi’yi 19unda Arsenal’de izleyen biri olarak çok beğenirim yıllardır ama taraftarların da mevcut 3lü ve 2li pivottaki çekinceler beni düşündürüyor.Sence kıvırcık kafa derdimize derman olur mu
yoksa daha çok 6ya mı ihtiyaç var (Paredes)
Galatasaray 8 numara bölgesi için şu Oyuncu ile sözleşme imzalayacak haberi bekliyorum artık. Ramos büyük isim ama orta saha da orta sahaSpaces Odası - Ertan Süzgün: "Şimdi bir bilgi geldi önümüzdeki hafta Galatasaray Ramos ile sözleşme imzalayacak."
Çok bekledik, umarım mutlu oluruz orta saha ismi için.