Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ajlık çok kötü bişiErden Bey'in portföyü gereği artık önemsemiyoruz
Ziyech falan 1 gün ancak konuşuldu
Töre ile görüştürüp nasıl bitirememiş ya tjkBeşiktaş spaces odası: "Ramos Guti ve Gökhan Töre ile görüştürüldü o Şampiyonlar ligi kafasından çıkmıştı Konferans ligini de kabul etmişti, sponsor arandı bazı yöneticiler parada koydu ama sponsor konusunda ciddi sıkıntılar yaşadı 3-4 m euro açık vardı. Ama maalesef bugün böyle bir süreç yaşandı Ramos beşiktaş yönetimini normalde İspanya'ya bekliyordu. Yönetim de sponsor bulamayınca bugün bu açıklamayı yaptı."
Türkiş tramvay durağının yukarısındayım bende.Hemşo sen atakumda mıydın
oglum su videoda inanılmaz acıdım
frede falan cok acıdım üclü cekecegım sanmıslar
yav Gökhan Töre Ramosun valeliğini mi yapmış ne tür bir ilişkileri olabilir ki. Şu herif dedi diye ş.ligi istediğini kaldıran herifin zaten bir amacı, planı yoktur.Murat özen: ramosla guti ve gökhan töre konuşup cl isteğini kaldırtmış
![]()
Töre’nin çektiği silah bile etkilememiş herifi :red:Töre ile görüştürüp nasıl bitirememiş ya tjk
Ertan Süzgün: "Ramos için az önce emlakçı da yazdı, Hakim Ziyech konusunda da emlakçı söylemişti o da doğru çıkmıştı."