Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.876
- 22.367
- 2.663
bjknin bu ağlak hareketlerinden anladığım,Ertan Süzgün: "Ramos için az önce emlakçı da yazdı, Hakim Ziyech konusunda da emlakçı söylemişti o da doğru çıkmıştı."
Ramosu almışız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bjknin bu ağlak hareketlerinden anladığım,Ertan Süzgün: "Ramos için az önce emlakçı da yazdı, Hakim Ziyech konusunda da emlakçı söylemişti o da doğru çıkmıştı."
Yakınmış ya ben hemşeri olduğumuzu biliyordum da atakumda oturduğunu bilmiyordum.Türkiş tramvay durağının yukarısındayım bende.
jk paketi 13
Bize 15e geliyormuş diyorlar
Sen fm24te ilk sezon cl alacan diye bu riske giremeyiz kanka5m versen ramos ile beraber yapacağın reklama ulaşamazsın herhalde
Taliska imkansiz mi sizce ?
taylan ile nou campta gol yemiyosun orta saha riskine de girmeliyimSen fm24te ilk sezon cl alacan diye bu riske giremeyiz kanka
Yatıp uyuyalım 6 milyona biter bu iş.Beşiktaş'ın teklifi bizimkinden fazlaydı onu atlamayın 12-13 m euro vermişler bizimde 10-12 arasıdır.
Ortasaha lazım kanka şimdi sezon başı bütçesiz kimi alacağız oyundataylan ile nou campta gol yemiyosun orta saha riskine de girmeliyim