Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oliveyra ts maçında iyiydi kendisini de seviyorum ama mertensle birlikte hiç çekilmiyorlar.

torreira yakında ikisine de sövecek. bu merkezle olmuyor işte, getirin ortasahayı da okan hoca bi kılıfına uydurup çözsün şu durumu.

Ramos işinde BJK feci oyun çeviriyor gibi geliyor bana nedense. Alamayacakları oyuncuları övmeleri çok garip, BJK-Ramos haberini giren Santi Aouna'da güvenilir bir muhabirdir. Bu işin içinde bir bit yeniği olabilir.

Ramos işinde BJK feci oyun çeviriyor gibi geliyor bana nedense. Alamayacakları oyuncuları övmeleri çok garip, BJK-Ramos haberini giren Santi Aouna'da güvenilir bir muhabirdir. Bu işin içinde bir bit yeniği olabilir.
Zaten taraftar tepkileri üzerlerindeyken alabilecekleri bir oyuncuyu resmi siteden yalanlayarak daha fazla taraftar tepkisi almak isteyeceklerini sanmıyorum. Koç grubuna o kadar köpeklik yapmalarına rağmen Ramos'u alacak sponsor bulamadılar tüm mesele bu.

Hala Ramos diyordunuz, orta sahaya tas gibi iki tane oyuncu gerek. Bu zamana kadar bekledik insallah iyi oyuncu aliriz orta sahaya isminin hic önemi yok yeterki cok iyi bir oyuncu olsun.

Bu ara neden bukadar gurbetci oyuncu almaya calisiyoruz? Orta saha icinde almaya calisiyorsak kerem ne icin alindi?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ramosun gelmesi icin Nelsson gitmeli yoksa Ramos ugruna 18+ milyon kazandirabilecek oyuncu degersizlestiririz, onun icin ben hala Ramosa hayir diyorum. Cünkü Nelsson gitse dahi Ramos + yeni bir yabanci Stoper daha gelmeli Ramosun ne verecegi belli olmaz. Buda tekrar büyük paralar harcamak anlamina gelir.

Ramossssss. 50 maçı sadece Apo ve Nelsson ikilisi ile götürmek imkansız. Emin ile ligi bile götüremezsin. Ramos 3.5 4 civarı maliyet ile gelecekse kesinlikle kaçırılmamalı. Bazı oyuncuların yaşı yoktur.

salih özcan ve talisca haberleri hortladı yine. Acaba yabancı orta sahaya verilecek 15-20 milyonluk bonservis bedeli ikiye bölünüp talisca ve salih Özcan mı zorlanacak ? 🧐 çok garip bir 10 gün bekliyor bizi.

yasi masi eyvallahta, en az CR7 kadar hava katar yav, üstelik hala cok diri, bir yanim istemiyor bir yanim gelsin diyor, sergio ramos.

Hala Ramos diyordunuz, orta sahaya tas gibi iki tane oyuncu gerek. Bu zamana kadar bekledik insallah iyi oyuncu aliriz orta sahaya isminin hic önemi yok yeterki cok iyi bir oyuncu olsun.

Bu ara neden bukadar gurbetci oyuncu almaya calisiyoruz? Orta saha icinde almaya calisiyorsak kerem ne icin alindi?

Ramos demek nelssonun satısı demek. Nelsson satışından orta sahaya transfer demek

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geriden geliyorum Allah aşkına akıllı olalım Ramos bu Ramos sırf defanstan atmış olacağı paslar yeter oyun kurulumuna etkisi yeter

Ramos tedrisatından geçmiş bir Emin Bayram...

Hayır hayır Ramos alınmasın genç stoper alın tayfaya elde olan stoper şoku. Bir bakmışsın 2 seneye 20 milyona gitmiş.

Ben gerçekten bu çocuğun fasulyeden sayılmasına anlam veremiyorum. Baya potansiyel var bence. Stoperin tanrısıyla yan yana gelince de eşek değilse illa ki gelişimi süratle artacaktır.

Ozan Kabak'ı mecburiyetten oynattık üstüne gittik oldu işte. Abdulkerim bu saatten sonra uzamaz da kısalmaz da. Ama Emin Bayram'dan enteresan şeyler çıkabilir. Yanlış anlaşılmasın Abdül'ü anında keselim atalım diyen yok. Gelecek için Emin'i hazırlamaktan bahsediyorum.

Bu avrupanın dikkatini çeken takımda vasat bir performans verse bile bi bakacaklar Ramos'un yanında yaşı 20, 1.92 boyunda, hızı iyi, risk alan, hava topu iyi bir çocuk. Çift hane yazmama şansı yok.

Ha Nelsson da satılmazsa o zaman ne olur fikrim yok o zor.
Emin bayramı ilk çıktığı zamanlarda söyledim taban olarak ozan kabaktan çok daha yetenekli topla çok oynuyor biraz basit oynarsa daha iyi olur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt