Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha hazır değil ve bence yaz dönemini idmansız geçirmiş.

Kendini az zorlayınca sakatlanıyor o yüzden.

Bence bu sene Eylül sonu Ekim başına kadar 11 göremeyeceğiz. Küçük küçük süreler bulacak.

O değilde yıllardır ŞLde 2 maç aldırsa parasını çıkarır kolpası var

Falcao için de bire bir aynı argümanlar kullanılmıştı, maç aldırmayı geçtim sahaya çıkamadı herif

ŞLde maç aldırsın diye adam alınmaz, takım uyumuyla maç alınır

Nelsson’un kaldığı hiç bir senaryoda Ramos transferinin anlamı yok, 20 maç Nelsson, 20 maç Ramos mu oynayacak, ikisi de kabul etmez
Belki garip gelebilir sizlere ama benim dusuncem su yonde acikcasi; Nelsson defanstan pas cikaramiyor ve devamli Akerim veya Tor mecbur kaliyor ve ilk baskida da topu ileri dikiyor. Akerim ise, pasi iyi ama acik alanda Angelino'nun arkasindaki acigi kapatamaz diye dusunuyorum. Bu durumda belki de stoper de Ramos- Nelsson dusunuyor olabilir. Ramos dogru kisi mi o benim acimdan da tartismali ama bu bence su anda bizim eksigimiz acikcasi

Dzeko gelirken nasil elestirdiysem Ramos icinde aynisi gecerli 35 yas ustu oyuncu messi olsa istemem

Biz arabistan amerika degiliz sokaga atacak paramiz yok iki sene CL yaparsin maddi gucun olur bankalar birliginden cikarsin Ramos tarzi adamlar kovalarsin reklam dersinde su asamada ramos sacmalik

Eylül sonu mu yok ocakta oynayacakmış zaha.😀Hoca riske atmayacağız dedi,2 hafta sonra 11 baslar

antep maçından sonra ki iki haftalık boşlukta Zaha kendine gelmiş olur

zaha için hoca dedi ya tam hazır olmadan onu korumak istiyoruz diye. Bencede doğrusunu yapıyorlar. Sakat değil ama tam hazır olmadan sahaya sürülünce sakatlanma riski var ki kayseri maçından sonra ağrıları falan olmuştu.

Zaha konusunda kıyaslama yapmaksızın 15-20 gün diş sıkın.
Milli arayı bekleyin bari.

bunu yazmaya cekiniyordum üstad ben yazınca art niyet ariyor forumdaşlar

ama fb bayağı iyi takım kurdu. samsun o kadar da kötü takım değil bence, 2. yarı çıkartmadılar hiç

biz maalesef hep söyledigimiz gibi geç kaldık, yeni transferlerin hiçbirini göremedik eylül geldi. orta saha bile yok meydanda. haziran sonunda yedek forvet + rashica + sağlam bi os getirebilsek kadro tertemizdi, bir de üstüne temmuz ağustos'ta 10 no kovalardık. elimize yüzümüze bulastırdık. fb iyi ilerledi bu konuda maalesef
Fenerin kadro su mu iyi ?
Fred hic begenmedim begenmedigim oyuncu azicik sert takim karsisinda topu gormez dzekoyu 10 mac sonra izleyin tempo bile kalmicak
Ha keza tadic cok agir oyuncu zamanla cozecekler ozelligi kalmicak

Demekki fenerli olup bizim takima baksaniz ligi oynamazsiniz karsida icardi zaha tete mertens zieych var dersiniz

Adamlarin yanip tutustugu zaha ve ziyechi biz aldik fener 10 haftalik omru var sonra gotustu gider bizim takimda milli takim arasindan sonra mermi gibi oynamaya baslar devre sonundaki fener macini alip puan farkini 8 e yukseltip ilk yariyi kapatiriz

Önceden sakatlarin durumu hakkında kulüp arada açıklama felan yapardı simdi hiç yapilmiyor

Belki garip gelebilir sizlere ama benim dusuncem su yonde acikcasi; Nelsson defanstan pas cikaramiyor ve devamli Akerim veya Tor mecbur kaliyor ve ilk baskida da topu ileri dikiyor. Akerim ise, pasi iyi ama acik alanda Angelino'nun arkasindaki acigi kapatamaz diye dusunuyorum. Bu durumda belki de stoper de Ramos- Nelsson dusunuyor olabilir. Ramos dogru kisi mi o benim acimdan da tartismali ama bu bence su anda bizim eksigimiz acikcasi
Ramos - Nelsson ikilisini Nelsson - Akerime herkes tercih eder ama lige geldiğinde ne Nelsson ne de Ramos yedek kalmak istemez ve olay çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt