Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.897
- 7.080
- 768
salih özcan ile transferi kapatmaya okeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TerimSports : Rodrigo De Paul Arabistan'dan gelen 32 Milyon Euro'yu reddetti. Ya Atletico ya Avrupa'da başka takımda devam dedi demiş.
A.Madrid'in satmak gibi bir planı olsa keşke.
32 Milyon Euro teklif gördükten sonra 15 versek hayır derler tabi.
molde ye elenirsek çıkacak yangını düşünemiyorum.![]()
Yarısına bırakmazlar yine de en az bir 21-22 toplam paket isterler.ama 32 milyon arabistana işte
o fiyata gidemedi
acil zaptiye@Alper Altun @Keramettin TANRIVERDİ
Kesinlikle katiliyorum, forumus gereksiz halde gerenler var, bir sey yapilmasi lazim.

Haklisin. maalesef insanlarin huylarini degistirmek zor.koskoca G.S. taraftarı internette okuduğu random fblilerin yorumlarına göre düşüncelerni şekillendirerek burada abuk subuk şeyler yazıyor.
ooo @derinsamiyenMolde maçından sonra transfer görüşmeleri hızlanacak. Sürpriz bir 10 numara transferi olabilir çok düşük ihtimal de olsa.@derinsamiyen
Alpito nasılsın inşallahYarısına bırakmazlar yine de en az bir 21-22 toplam paket isterler.
Yaş 29. Alıp 4-5 sene kullanırız satışı olmaz daha bizden.
Belki 33 yaşında Arabistan'a 5-10 arası bu şekilde devam ederlerse. Muhtemelen Boca/River vs.
Haklisiniz, maalesef elimizden ne gelir bilmiyorum@Alper Altun @Keramettin TANRIVERDİ
Kesinlikle katiliyorum, forumus gereksiz halde gerenler var, bir sey yapilmasi lazim.
Beşiktaş Ramos için sponsor bulursa tekrar devreye girebilir o yüzden temkinli davranalım. Şu an sponsor bulamıyorlar. @derinsamiyen
hadi olum bulun şu sponsoru
Hayatında 1 kere deplasman tribünü yapmamış adama ben gsli dememFenerin space odalarindan farki kalmadi buranin
Bir cözüm bulmak lazim buna
beyaz dedigine 1 saat sonra siyah diyenler var aramizda
Herhangi bir bilgi belge olmadan sallayanlar var