- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
Beyni olan bi orta saha.Dominguez'i alırız bizde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyni olan bi orta saha.Dominguez'i alırız bizde
Aramızin soğuk olması beni uzuyorNeyse Barış gelmiş ben kaçar
aleykümselam, Sami nereli?Sami Karakoç’un selamı var
bence gayet dikkatli okumuş forumuTabi ki herkesin fikri değerlidir fakat GSC transferler ve futbolcuların Galatasaray'a katacaklari konusunda pek de doğru referanslar vermiyor. İnanmayan İcardi'mi Belotti ' mi adlı başlık ve ankete baksın. Erden Timur iyi ki forumu dinlememiş
Sami Karakoç’un selamı var
Bilginin vücut bulmuş hali bilirkişi
Adam davalık olduğu için normal lisans alamıyor dava sonuçlanana kadar. Onun için geçici lisans alınması gerekiyor ve onun da belli bir prosedürü var.Tete'ye kaç gündür bir lisans çıkaramıyorlar sebebi nedir bunun acaba
Salih Özcan'ı 8 +bonuslar civarına bırakabilir bence. Salih alınırsa istenilen yabancı orta sahalar gelmediği için olur ve Salih Torreira'nın yanında oynar özellikle yabancı sınırı için iyi olur. 6-8 Torreira'nın yükü hafifletecek o olmadığında yerine oynayacak oyuncu tarifine uyuyor. Maçına göre Sergio maçına Salih Özcan oynar. Burada Kerem Demirbay taca çıkıyor gibi biraz ama o da maçına göre sakatlık kart cezasında falan hatta bazı CL maçları sonrası Salih Özcan- Kerem D.'de olur. Ben pahalı bir Ndombele riskine girmektense nispeten daha uygun maliyetlere ve az çok ne vereceği belli bir Salih Özcan'ı tercih ederim.Salihle anlaşmak mesele mi yav
Mevzu Dortmundla anlaşmak zaten
10 m eurodan aşağı vermeleri söz konusu olmaz, ha kiralarlarsa belki ama 11 oynatmayız niye kiralasınlar
Midstjö yerine alınacak da komedi kusura bakmayın, takımın en az süre alan orta sahası yerine adam mı alınır
Ya saka gibi ya Boey,Nelson gibi adamlara sabredemeyenler surekli genc transferi istiyor.Ya sabretmeyi ogrenceksiniz yada Kariyerli isimler gelince cenenizi kapatacaksiniz.
Türkiye vatandaşı üstataleykümselam, Sami nereli?