Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam davalık olduğu için normal lisans alamıyor dava sonuçlanana kadar. Onun için geçici lisans alınması gerekiyor ve onun da belli bir prosedürü var.
E üstat ne diye aldık adamı o zaman, madem bütün bunlar biliniyordu, adam 1 aydır tatil yapıyor yarın maddi açıdan uefa finali değerinde bir maça çıkıyoruz adamın lisansı yok şaka gibi.

d14747c9984293b76fbe10edc19b165b2736374.jpg

ahh yabancı sınırı ahhhh :)
Angelino ile Boeyin milli takım maçı yok. Milli takımımız avrupa şampiyonu olmasın mı he.
@tff

Merhaba adettendir NKFVAS demeniz lazım.

Eskiden A-G-M seçimi yaptırırlardı değişti mi :D

Burdan tanisalim kaynasalim renkdas

2019'dan beri takip ediyorum forumu,

Ramos ve Zahayı yedirmemek için kayıt olayım dedim artık.

Ramos'un gelip 1 sene oynadığı yerde maaşa takılmamak gerektiğini düşünüyorum çünkü inanılmaz bir reklam ve sonraki transferler için aşırı iyi bir referans olur.
f*nere döndü transfer politikası vs sözlerini anlamsız buluyorum dzeko ile ramos bir mi ? ya da ramos ayarında topçu mu alabildi f*ner.

Zaha konusunda da f*ner medyasının gazına mı geliyor gsc anlamadım, sabırlı olalım adam bir atlatsın şu sakatlığı sonrasında şovunu yapacaktır. Kroniklik bir şey yok

Zaha hakkında daha fazla saçmalarsaniz rashica konusundaki büyüme maruz kalırsınız

Salih Özcan'ı 8 +bonuslar civarına bırakabilir bence. Salih alınırsa istenilen yabancı orta sahalar gelmediği için olur ve Salih Torreira'nın yanında oynar özellikle yabancı sınırı için iyi olur. 6-8 Torreira'nın yükü hafifletecek o olmadığında yerine oynayacak oyuncu tarifine uyuyor. Maçına göre Sergio maçına Salih Özcan oynar. Burada Kerem Demirbay taca çıkıyor gibi biraz ama o da maçına göre sakatlık kart cezasında falan hatta bazı CL maçları sonrası Salih Özcan- Kerem D.'de olur. Ben pahalı bir Ndombele riskine girmektense nispeten daha uygun maliyetlere ve az çok ne vereceği belli bir Salih Özcan'ı tercih ederim.
Sol kanadın Kerem ve Zaha
Sağ kanadın Tete ve Hakim
olduğu yerde 10 m euro Salih’e gömüp o şekilde girmek saçmalık olur.

Orta saha transferi yanlış yapılırsa takım potansiyelinden çok uzakta kalacak hem defansif hem de ofansif açıdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt