- 3 Haziran 2015
- 57.910
- 67.226
- 4.143
Halil Akbunar duyumlarindan
Zaha yi alma noktasina geldik halen memnun olmayan adamlar var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle hıyarca şeyler yazmaya devam edersen sen de benim saplamama maruz kalıcanZaha hakkında daha fazla saçmalarsaniz rashica konusundaki büyüme maruz kalırsınız
onların hala Halil akbunar efecan istediğine eminimHalil Akbunar duyumlarindan
Kolpanın tillahıOlm rennese pahalı bize ucuz mu bu nasıl bir tweet ya.
Ben zaten kendimde ceza aliyomBöyle hıyarca şeyler yazmaya devam edersen sen de benim saplamama maruz kalıcan
Birinci ihtimal gerceklesirse dombiliyi kuşlar alir. (Kiralik)Olm rennese pahalı bize ucuz mu bu nasıl bir tweet ya.
Ben zaten kendimde ceza aliyom
Cevap verSol kanadın Kerem ve Zaha
Sağ kanadın Tete ve Hakim
olduğu yerde 10 m euro Salih’e gömüp o şekilde girmek saçmalık olur.
Orta saha transferi yanlış yapılırsa takım potansiyelinden çok uzakta kalacak hem defansif hem de ofansif açıdan.
Lisans problemi olmasaydı bile muhtemelen yine olmayacaktı tam hazır olmadığı için.E üstat ne diye aldık adamı o zaman, madem bütün bunlar biliniyordu, adam 1 aydır tatil yapıyor yarın maddi açıdan uefa finali değerinde bir maça çıkıyoruz adamın lisansı yok şaka gibi.
Bodruma gidince yazacamşarkı yazdın mı
İstenilen düzeyde adamlar alınamıyorsa Salih Özcan bizim özellikle defansif açıdan bir çok problemimizi çözer Ndombele gibi kumara gitmektense oraya Salih gibi standartı belli olan birini alıp maçına göre Oliveira ile değişmeli kullanmak bana daha mantıklı geliyor.Sol kanadın Kerem ve Zaha
Sağ kanadın Tete ve Hakim
olduğu yerde 10 m euro Salih’e gömüp o şekilde girmek saçmalık olur.
Orta saha transferi yanlış yapılırsa takım potansiyelinden çok uzakta kalacak hem defansif hem de ofansif açıdan.
Forum bir gün erotik shop moduna bir gün büyücü moduna bir gün kolpa moduna geçiyor. Ne ararsan var. Vallahi biz bu GSC nin kölesiyiz kölesi!Böyle hıyarca şeyler yazmaya devam edersen sen de benim saplamama maruz kalıcan
Nasıl dizdin 11i bi yazsana
Taliscanin eli mi bu
zahayı aldık ztn ahbert