Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu vergi işini bir özet geçebilir misin? İşte geri geliyor ama amatör şubelere gidiyor vs gibi bir muhabbet vardı ama dediğin gibi %40 ise öyle değildir herhalde :)
Açıkçası ben de net bilmiyorum çünkü değişen düzenleme hakkında net bir açıklama olmadı ya da ben denk gelmedim.

Normalde artık her sözleşme %40 vergiye tabii ama ödeniyor mu ya da ödenip geri mi alınıyor orası muamma biraz, o yüzden net rakamlar üzerinden konuşuyorum.

Malum haberler de futbol dışı giderler vergi kapsamına yedirilebiliyordu ama sadece amatör şubeler mi yoksa operasyonel giderler de dahil mi onu bilemiyoruz.

Torreira 1 maç ceza almış.

Toplantımız sonrası bu karar çıktı.

1692714133843.webp

Tete talisca ziyech zaha kerem

3 forma icin bu kadar aday olmaz

Herkesi akl-i selime davet ediyorum

Sadece bu kadar olsa olurdu. 3 mevkiye 5 adam o kadar çok değil. Bizde devamı var: Mertens, Barış... Yerli kuralı diye bir şey olduğu için Barış'ı saymamazlık da yapamazsın. Hatta aslen forvet olsalar da Bakambu ve Halil de girecek o rotasyona belli ki... Hatta 10 numara oynayacak Demirbay-Oliveira gibi orta sahaların da var. 8 alacağımızı düşünürsek onları da zaman zaman 10 numara veya ikinci 8 gibi kullanman mantıklı... Hala Emirhan falan diyorlar, ne alaka anlamadım ayrıca...

Yalnız 8 no da gelirse geçen yıla göre kağıt üstünde acayip güçlü bir takım oluyoruz..Zanioloyu saymazsak tek kayıp Raşit ve 38 lik Gomis..
Gelenlere bak tete-zaha-ziyech -kerem d.-angelino -8 no -Bakambu ceza sakatlık olsa bir ton alternatif oldu maç sikissa önceden BAY-Yunus giriyordu şimdi kimi oyuna sokacağını şaşırsin

Taliscanin son maçı youtube da canlıydı, 90 dk izledim. Ahi gitmis vahi kalmış. Kosmuyor . Gelmesin abi gelmesin mertensin 10 da 1 i pres yapamaz.
Millet gollerini görüyor gaza geliyor. Adamın sadece çok güzel golleri var. Zaten o genç halinde bjk de oynarken de oyun içinde pel yoktu bu yüzden elestirildiği oluyordu hatta sosa'yi daha öne koyan bjkliler vardı futboldan anlayan

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dursun aydın özbek

pfdkya sevk edildi

Ziyech'ten sonra Talisca'ya gerek olduğunu düşünmüyorum ama senede 10 gol 10 asistle oynayacak adam pres yapmasa da olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt