Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah üstatYavaş yavaş içiyorsan sorun yok kardeşim, keyfin daim olsun.
Hava sıcak değil mi nasıl içtin o kadar şeyi ulanEyvallah üstat
jk işi bitmiş, talisca kalmak istiyormuşnnedio
Anderson Talisca recusa oferta do Besiktas e quer seguir no Al Nassr Sauditas não se incomodam em negociar, mas atacante não deseja abrir mão do contrato com o clube demiş renklitaşnnedio
Niye noldukiNelsson hakkındaki teorim doğru çıkacak sanırım. Ramos gelebilir bence...
Zaha hazır olsun gelsin şov yapsın başımızın tacı olurokan hocayı en çok eleştiren biriyim
bu zaha konusunda çok doğru yapıyor
gözüme girdi
muhtemelen okan hoca, erden timur ve zaha ortak karar aldı
zahayı hazır olmadan oynatıp kıskançlıkdan çatlayan rakip takım medyssı tarafından gülünç hale sokturmamalıyız
hazır olunca oynar şovunu yapar herkes susar aynı icardi gibi
yoksa bu şerefsiz medya bu haliyle çocuğa sabri muammelesi yapacak
bu bol alternatifli kadroda ikinci plana atılacak daha başdan
ayriyeten yeni transferler oynamıyor zart zurt eleştirisi kısmen haklı olsada futbolcuları hemen harcamamak için iyi birşey
misal kerim demirbay ve angelino
daha bismillah adamları hemen çöp eden bir tayfa var
okan hocayı en çok eleştiren biriyim
bu zaha konusunda çok doğru yapıyor
gözüme girdi
muhtemelen okan hoca, erden timur ve zaha ortak karar aldı
zahayı hazır olmadan oynatıp kıskançlıkdan çatlayan rakip takım medyssı tarafından gülünç hale sokturmamalıyız
hazır olunca oynar şovunu yapar herkes susar aynı icardi gibi
yoksa bu şerefsiz medya bu haliyle çocuğa sabri muammelesi yapacak
bu bol alternatifli kadroda ikinci plana atılacak daha başdan
ayriyeten yeni transferler oynamıyor zart zurt eleştirisi kısmen haklı olsada futbolcuları hemen harcamamak için iyi birşey
misal kerim demirbay ve angelino
daha bismillah adamları hemen çöp eden bir tayfa var
Hissiyat sadece. Toplantıdaki vücut dili falan...Niye nolduki
Tete yi ilk yazandi diye hatırlıyorum. Ne diyor tweette cevirsene renktasBu kadın kıymetli bir kişi idi sanırım brezil spor haber dünyasında
Ben de izlemedim ama anladığım kadarıyla regista gibi kullanıyorlarDominguez’i izlemedim açıkçası hiç.
Referanslar olumlu gibi ama skor katkısı bana 8 numara için düşük geldi.
Fred yerine tercih ettik denilecek çapta biri mi bilemiyorum.
Saha içi izleyen varsa dinamik mi, pas isabeti yüksek mi vs bilgilendiren olursa iyi olur
Talisca kalıyormuş jk reddedilmişTete yi ilk yazandi diye hatırlıyorum. Ne diyor tweette cevirsene renktas
Tete'yi ilk söyleyen kişi.Bu kadın kıymetli bir kişi idi sanırım brezil spor haber dünyasında