Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 25.166
- 18.542
- 2.268
Yapman gerekeni yapmışsın renktaş tebrik ederimHakana çok sövdüm sen nasıl gslisin ulan diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapman gerekeni yapmışsın renktaş tebrik ederimHakana çok sövdüm sen nasıl gslisin ulan diye
Erden Bey beklentiyi yükseltti Veratti gelirse kimse şaşırmaz
dönemin sonu geldikçe çilekler kucağımıza kalacak gibi%50 maaşını ödeyelim opsiyonlu kiralasınlar Verattiyi.Araplara gitmiyosa başka şansları yok
Zaniolo'yu almadan önce 1 hafta evvel Premier Lige gidiyordu iptal oldu bize düştü meselavallah ben sasiririm, 40 milyon bonservis vermis araplar, biz nasil alalim, akil mantik biraz
Yerli konusunda problem yok ben de yerli birini bekliyorum. Yabancı kotasında stoper ve 1 orta sahayla kapatırız.
Tek sorunu sakatlık, ben istemem
8Milyon Euro doğru ise süper haber.KardayızOliveira zu Arabistan ?
Ramos halleder relaksAbi Veratti’yi ben de çok seviyorum da Angelino- Veratti - Torreira zaten kısa olduğumuz için uzaması gereken takım boyu daha da kısalıyor sıradan takımlar kornerlerde bariz üstünlük sağlayacak bu gidişle
Eylülün yirmisine kadar galiba. O tarihe kadar ortaligin ebesini belleyecekler kodugumun yagmaci cöl haydutlari.Bu arapların transfer dönemi sonu falan yok mu 1 yıldır topçu aliyorlar
Kac cm rengimRamos halleder relaks