Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kral ben 1 ortasaha gelir diye okudum ondan yazdım Salih'i

Hee yok 4 orta saha da gelse en fazla 1’i yabancı olacak keza Sergio gitmezse. En zayıf halka olarak gözüken Sergio o yüzden onun ismini verdim. Mertens de gidebilir veya Nelsson gider Ramos gelir başka da stoper alınmaz ancak o şekilde 2 orta saha alabiliyoruz.

ya forumda kadro paylaşılınca sıradan geliyor. Transfermarkt'i açtım hücum hattına özellikle baktım. Geçmişte ki gol/asist sayıları vs.

Çok korkunç bir hücum hattımız var maşallah ya

Hee yok 4 orta saha da gelse en fazla 1’i yabancı olacak keza Sergio gitmezse. En zayıf halka olarak gözüken Sergio o yüzden onun ismini verdim. Mertens de gidebilir veya Nelsson gider Ramos gelir başka da stoper alınmaz ancak o şekilde 2 orta saha alabiliyoruz.
Atakan Karazor diye birininde adı geçiyor. Oraya yerli de gelecek kesin.

yil olmus 2023 twitterde hala Fotomac Fotogol Fanatigi kaynak olarak gösteriyorlar

Lütfen bu 8 çilemiz tezelden bitse.Şu sıcaklarda beklemekten helak olduk.Lütfen bu bekleyişe değsin Erden başkanım.Bugün maçta çıksa karşımıza ne kadar güzel olurdu:) Hadi inşallah.

Ne verrattisi ya 3 sayfa sakatlığı var adamın. 30 yaşında ve yapılan yatırımın maddi dönüşü zor. bunu alabilecek paramız varsa, zielinski’yi hayli hayli alırız. veratti her sene sakatlanan, her sene 13-14 tane sarı kart gören ve hiç skorer olmayan biri. tamam anlıyorum isim çok büyük ancak bize yaramaz. bize 40 maç çıkartacak sağlam yapılı. en azından dayanıklılığı iyi adam lazım.
geçen sene 6 maç kaçırmış bir yıl önce de 6 maç kaçırmış

Yav sizinde karşınıza çıkıyormu tuhaf fenerliler

Adamlar işyerinde ne kadro kurduk sizi yaktık,parçalıcaz falan diyorlar :)

Lan siz kadro kurdunuzda bizimki tavuk çiftliğimi diyorum

Sizinkiler fifa kadrosu diyorlar

Lan şu sezon fener maçlarına tam kadro çıkalım da ezelim başka bişey istemiyorum

Yahu kimse gelmesin demez ama arapların 25 maaş teklif ettiği ve ikna olduğu doğruysa sen bu adamı psgyle anlaşsan bile nasıl tatmin edeceksin maaş konusunda

Transfer baronundan aldığım bilgiler :

Mertens’e gelen teklif 10m Euro ama oyuncu gitmek istemiyor

Oliveira için 8m euro taze teklif , yönetim yeni transfer durumuna göre karar verecek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt