Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

10-15 civarına alınabilecek isimlere bakalım Nicolas dominguez gibi

gerçi direkt bonservisle mi alınır 8no, yoksa kiralık opsiyon falan da yapılabilir

Nelsson yerine Ramos. Gelecek sezon Boeyi sattigimiz an oraya bir beles Kyle Walker fena gitmez gibi geliyor.

Hikayenin sonu Dominguez ya da Goundeuzi ile bitecek gibi hissediyorum.

Çoğu kişi de tatmin olmayacak bundan.

Beklenti çok yükseltildi gereksiz yere.

Gravenberch dışında herkes aslında zaten benzer seviyede.

Orta saha transferi genç olmalı 21-25 yaş arası geri dönüşü olan biri olmalı.

Bakalım görelim.

Kimi alırsak alalim bu yabancı sınırı ile sıkıntılar yaşayacağız.
Zaha tete muslera Nelson angelino yedek kalmak istemeyecek geçen sene 38 yaşındaki gomis yedek kalınca isyan etmişti.
En önemli olay Okan hocanın oyuncular ile iletişimi gerekirse muslera yedek kalacak bazen de zaha daha ziyech var ve hala orta saha arıyoruz olivierayi ve mertens de var.
Gerçekten işi çok zor hocamızın..

@Mert MERT abi adamın kariyerinde yaşadığı en ciddi sakatlık 17/18 sezonunda 163 gün sürmüş. Onun haricinde her sezon ortalama 30 maç oynayan adama kronik diyemem ben. Son sezonunda nerdeyse hiç sakatlanmamış.
Robben ve Ribery de böyle ufak tefek sakatlıklarla boğuşurdu ama bunlar adamların Bayern efsanesi olmasının önüne geçemedi.
Bizim ligde yürüyemez denilen Abou top oynuyor yani.
1.PNG

2.PNG

@Mert MERT abi adamın kariyerinde yaşadığı en ciddi sakatlık 17/18 sezonunda 163 gün sürmüş. Onun haricinde her sezon ortalama 30 maç oynayan adama kronik diyemem ben. Son sezonunda nerdeyse hiç sakatlanmamış.
Robben ve Ribery de böyle ufak tefek sakatlıklarla boğuşurdu ama bunlar adamların Bayern efsanesi olmasının önüne geçemedi.
Bizim ligde yürüyemez denilen Abou top oynuyor yani.
Ekli dosyayı görüntüle 216348
Ekli dosyayı görüntüle 216349

bu adam ayaklarıyla tam olarak napıp sürekli patlamış yav

futbol harici ek iş yapıyor herhalde

İskeleti kurarken yaşa takılmamak lazım.Geçen sene işleyen takımda Berkan bile bize parlamıştı.Verratti'nin mevcut hali takımı rahatlatır.

Verratti gelirse Torreira 40 gün lokma dağıtır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt