Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanat gelcek bi tane

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noldu şimdi biz güç mü kazandık yoksa güç mü kaybettik anlam veremedim bu transfer sezonunda

Bu yıl alırken de yollarken de inanılmaz kazık yedik ve zarar ettik,üstüne üstlük çok basit bir rakibe elendik ve 35 milyon euro para kaybetttik..ben Gs tarihinde klübün bu kadar zarar ettirildiği bir dönem hatırlamıyorum..
Ben felaket senaryolarına inanmam ama her şeyi alt alta yazınca düşününce sanki bilinçli içerden bir operasyon yapılıyor. Erden Timur gibi klube bu kadar faydalı bir isim nasıl küstürülür nasıl gönderilir bunu da anlamak imkansız.
Hırsız içerden olunca kapı kilit tutmazmış.Resmen iflasa sürüklemeye çalşıyorlar.2 yıl üstüste şampiyon olan takım bu kadar kötü yönetilemez..
Bence bu yılın tek olumlu yönü hemen bu okan buruk ve yönetimden kurtulmak olacaktır..GS taraftarı umarım ultraaslan tarafından statta sindirilmezler..bilet yolsuzlugu yüzünden yönetimin gitmesini istemeyeceklerdir..

Mükemmel yorum...

Bombos yorum futbol takim oyunudur bir kac bolgen defolu ise young boys bile icinden geciyor hoca burdaki en buyuk sucludur yonetimin tuzagina dusmustur

Zaha ve Ziyeche cephe alip onlari yemek icin takimi yemistir kendi ego ve hirslari icin
takimi sabote etmistir

Bu takimda yeri yoktur

Ulan kanat yok, madem böyle olacaktı, Kerem ve Zaha meden gitti

Nöbeti kapatın millet boşuna ceza yemesin

şl den elendikten sonra bu okan ve yönetim en az 2 transfer yapacaz dedi onu bile yapamadılar yetmedi takımdaki tüm kanatları sattılar .Rahmetli özhan canaydın bile bunlardan daha iyiydi

osimhen ile

F4czTR0XQAA-lnm.jpg

Yusuf yazıcı ile transferi kapattık.

İmza: Badem bıyık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt