Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.462
- 47.990
- 4.933
O kadar olaya gelemiyorum diyip floryada keyif içinde takılamıyorsa kendini sorgulasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar olaya gelemiyorum diyip floryada keyif içinde takılamıyorsa kendini sorgulasın.
Bu takım birazcık koşan orta sahayı üçleyen her dinamik takıma karşı havlu atarmusleraicardi tam olarak iyileşene kadar bu.
jelert sanchez nelsson jakobs
torriera sara
ziyech---mertens---barış
osimhen
Depaya bile okeyim ben Şuan eskisi gibi olmasada herifte ayak var halen bazı maçları çözer
köhn zaten kanat oynuyordu bizde ne yaptıAynısını dedim burada Köhn kalmalıydı gereksizdi gönderilmesi ve kanatta çok başarılı olurdu
Taraftar istiyor diye satıldıKeremi neden sattınız abi o zaman. Kerem, osimhenin gol yüzdesini de arttıracak bir isimdi.
Ziyech kalsın bari
neyse ki ligde yapacağımız 36 maçın 30'unda falan o tarz takımlar olmayacak.Bu takım birazcık koşan orta sahayı üçleyen her dinamik takıma karşı havlu atar
Bek oynuyordu abi adam ileride iş yapabilirdi maaşı düşüktü adamın zatenköhn zaten kanat oynuyordu bizde ne yaptı