Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.567
- 5.167
- 2.493
Ortasahaya Kaan Ayhan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortasahaya Kaan Ayhan
hayatında cenker kadar arsız yüzsüz bir insan gördün mü samimi soruyorumHaziran 1
Eylül 15
Cenk Ergün’deki değişim kontrol edilmeli
O zaman taraftar çürütürdü diyeyim.Yönetimin suçu olduğu kadar bu işte taraftar da suçlu. Adam kesinlikle taraftarın yaptığı baskı yüzünden gitti. Yoksa ne yönetim ne de hoca satardı Kerem'i. Hoca baktı artık bu iş cılkından çıktı onun için git dedi. Ayrıca Kerem de çürümelik bir durum yok adam gayette oynuyordu
Kaynak?Yapacağınız işe tüküreyim lauriente yi tinerciler alıyor
Çünkü şu ana kadar iyi mi kötü mü onu bile anlayamadık Jelert için. Oyuncu sakatlık yaşadı hazırlık maçlarında oynayamadı haydi geldi iyi başlayamadı filan derken Jelert neden alındı tam olarak onu bile anlamadım11m a sağ bek alıyoruz 11 e yazmaya kimsenin eli varmıyor, tam kepazelik bu transfer
Hemen sulanmak lazım.Yapacağınız işe tüküreyim lauriente yi tinerciler alıyor
Son 1 ayda hep 4'lü de kötü sonuçlar aldık bu kadro o sistemide kaldırmıyor her türlü değişiklik şart asıl yapmamak hata olur.3lü oynamak için 1 sol stoper, 1 sol kanat bek ,1 orta saha şart bu takıma. Bu kadro 3lü de oynamaz 4lü de oynamaz fb-paok maçlarından büyük hezimet bekliyorum