Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam da onun için de gidersin 1-2 milyonluk koşan basan genç bir herif getirirsin, aldığımız çoğu genç oyuncu statik alt yapıdan gelenler bile statikleştiriliyor.
2 genç velet koymak bu kadar zor olamaz hadi bu sene olmasın sene içinde belki adam kendini gösterecek.
Boey stili bir tane genç çocuk bulamıyorlar mı yav aklım almıyor
Niyetleri oyle genc/no name oyuncu degil zaten hocanin da alerjisi var no name isimlere karsi. Habire yildiz pesinde. Zaten sakatlik buradan doguyor. Sen al bir tane Fransiz velet 20-21 yaslarinda zaten maliyeti ne olabilir ki? Illa buyuk isim dusunuyorlar sanki takimda yeterince isimli oyuncu yokmus gibi.

Sakatlanmayan Lemina bulsak ligde namağlup şampiyon oluruz

Transfer olacak mı gerçekten merak ediyorum bir yandan. Uefa yetişmedi kapatalım diye düşünebilirler, yönetime güvenmiyorum.

Takimda 3 tane kanat gitti, ben olsan Ziyech'i gondermem ligde en az 5 maci tek basina alir. Zaten maasi da yuksek degil.
Bu saatten sonra kalmalı 3-5-2 ditoruz hep ama 3-4-3 oynarsak sağ açık olarak süper olabilir direk hücuma dönük oynadığı için ciddi katkı alabiliriz

Muslera
Nelsson Davinson Abdülkerim
Sara Torreira Kerem Jakobs
Ziyech Osimhen Barış

Bu adam bilinçli şekilde kötülüyo adamı.
Niye bilinçli şekilde kütülesin Jacops ile barda kavga mı etmişler? Bu adam fişek gibi olsa bile tek başına sol tarafı emanet edemezsin, biz gidip kapalı kutu topçuya 10 milyon verdik.

3-5-2 için bu adama güveneceksek vay halimize.

Sol tarafı emanet ettiğimiz kişi. Gece hayatı vs hiç girmiyorum o konuya.
Geçen sezon diz sakatlığı ile sezonu kapamış, sakatlık konusunda da güven veren isim değil. Teknik değil, ortalama oyuncu, devamlılık yok.

Bilirkişi mi bu arkadaş?

Şu an dünya üzerinde en iyi kafa vuruşlarını yapabilen top 10'da diyebileceğimiz hem Icardi hem Osimhen var 3-5-2'den daha mantıklı hiçbir bir seçenek yok.

Zaten orta açsan biri ıslakasa diğeri golü atar rakip stoperlerin tutabileceği bir durum yok ceza alanları tam bir kaos olacak. Geçen sene Icardi tek başına bunu yapabiliyordu Osimhen'de gelince daha rahat yapabilirler.

Sadece doğru kurguyu uygulamamız gerekiyor onun içinde en iyi çözüm bir ihtimal orta sahayı kalabalık tutup sürekli atak sirkülasyonunu sağlamak olur.

Merkezdeki geçişi engellemezsek 2'li orta kurgusunda devam edersek ne Osimhen ne de Icardi'ye top taşıyabilir takım komple 60-70 metre ileri geri ileri geri koşar durur.

Biz 2012-2013 te çok benzer bir kadro yapısı ile oynadık. Çift forvet :) Yapılmışı var işte.
Neden formül arıyo herkes. ŞL de çeyrek yaptık. Terim hocam formülü bulmuştu. Okan da hocasının formülünü alsın takıma kendi press sistemi ile oturtsun tamam işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt