Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu Uğur Karakullukçu kadar içi boş yorum yapan birini görmedim.

3-5-2’de kanatlar 4-4-2’ye göre daha önemliymiş.

Galatasaray’ın zaafı orta alanda kanatta değil. Senin 4-4-2’yi kaldıracak orta hattın yok. Ve 4’lü savunmada topla çıkamıyorsun. Ona yöre kanatlardan biri Sara olmalıymış. Orta sahada da yine iki ayaksız ile oynayıp Nelsson’a falan uzun top attıracağız arkadaşa göre.

Sırf yönetime ve hocaya sallamak popüler diye iyice “ukala” tavırlarla yorum yapmaya başladı.
Rakamlara cok takiliyorsunuz 4 lu 3 lu
Takimin bir hocasi yok takimin bir taktigi yok
Takimin kondisyonu yok
Takimda oyuncularin bazilari hocaya inanmiyor ve sevmiyor

Bu sartlar altinda 4-5-2 12 kisi bile oynasak bizden bir yol olmaz

Nesteri vurucan kangren olan kolu feda edicen
Yoksa Tum Vucut kangren olcak
make your choice

Üçlü sistemin ne avantajı var ? Üçlü stoperle oynayınca neden oyunculardan üstün özellikler bekleniyor ? Bu açıdan dörtlü ile arasında ne fark var ?
Üçlü sistemin en güzel özelliği bana göre kalabalık orta saha kurgusu topa sahip olma oranında yükselme ayrıca defans yaparken 5 li savunma yapma imkanı hücuma da aynı şekilde 5-6 oyuncuyla inebiliyorsun ama birtane regista lazım bu sistem için mesela juve yıllarca pirlo ile bunu oynadı bizde bu role uygun adam sara bence isabetli paslar atabilir

Başka çaremiz kalmadı hocam mevcut kadro 3-5-2 harici oynayamaz

Bence 3-5-2 bizi felakete götürür. 3-5-2'ye geçersek forumu bile düşünemiyorum. Yok üçlünün stoperi şöyle oynar, kanadı gitgel yapar, orta sahası şöyle pozisyon alır vs 3-5-2 hakkında yüzlerce teori yazılacak. Üçlünün gereksinimleri hakkında insanlar birbirlerini yiyecek.

Dizilişi değiştirince City olacaz.
DF76E6CD-3040-49A0-A7EB-15422117A4BE.webp

CHILWELL gibi bir herifi Fb'ye kaptırırlarsa ağır söverim

İlaç olur 3-5-2'de ilaç

Chilwell - Jakobs ile sol rahat bir nefes alır

Herifi konferans listesine bile yazmamışlar resmen sielan demişler
Son uc sezon 50 maca cikmadi eski haliyle hatirliyorsan bileme bu tip adamlardan uzak durucan semsiye acilirsa oliviera gibi oluyor

Bu arada şampiyon olabiliriz demişsiniz,

Aga yönetime rağmen zaten şampiyonluk gelecek onu dert etmeyin.

Lig umrumda olmadığı için yangın yapıyorum zaten.

Bu takım ligin bitmesine 3 hafta kala şampiyonluk ilan edecek görürsünüz.

Buna rağmen DURSUN İSTİFA

Bir dolu oyuncu var max 6 yabkadar orta saha kanat genç taraftar oyuncu değil diyecek diye düşünme bul al

Bence 3-5-2 bizi felakete götürür. 3-5-2'ye geçersek forumu bile düşünemiyorum. Yok üçlünün stoperi şöyle oynar, kanadı gitgel yapar, orta sahası şöyle pozisyon alır vs 3-5-2 hakkında yüzlerce teori yazılacak. Üçlünün gereksinimleri hakkında insanlar birbirlerini yiyecek.
Götürmeme ihtimali yüksek çünkü mevcut oyun çok riskli ve geçiş savunmasında fiziki defoları arttırıyor. Arkaya 1 tane fazla stoper atıp bekleri biraz daha önde kullanmak mantıksız değil. Ama arkaya atılacak sağ ve sol stoperler Nelsson ve Apo olamaz tabii ki. Bu ikili merkezde oynar. 1 Davinsonsumuz daha olsa arkada daha emniyetli oluruz. Jakobs'ı görünce bakacağız belki de o olacak bu isim.

Bu arada şampiyon olabiliriz demişsiniz,

Aga yönetime rağmen zaten şampiyonluk gelecek onu dert etmeyin.

Lig umrumda olmadığı için yangın yapıyorum zaten.

Bu takım ligin bitmesine 3 hafta kala şampiyonluk ilan edecek görürsünüz.

Buna rağmen DURSUN İSTİFA
Kesinlikle katılıyorum bencede şampiyonluk gelecek ama yeni sezona aklı başında bir Hoca ve yönetimle girmeliyiz buradada dışarıdada yönetim ve hocayı çok savundum ama kontrolü kaybediyorlar

Ayrıca 2-3 mevkiye bu hafta içi transfer yapmalılar net şimdi hemen çalışmalar başlanmalı bu hafta sonu ayın 8 İ olucak önümüzdeki haftaya kalırsa gene aynı senaryo devam eder

Böyle bişey olabilir mesela Berkan ve Torreira rakibten top çalacak oyuncular 7 atletizmi iyi oyuncudan kurdum
IMG_5624.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt