Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4231den devam edip ya Osimheni kanada çekecek ya da Icardi’yi Mertens’in yerine çekecek

Ciddi üretim eksiği olan bir takıma dönüşmemiz olası uzun top ya da orta bombalamak dışında

İkincisine bir şey diyemem üstad ancak Okan hocanın Osimhen’i kanada çekmeye yeltenecek kadar futbol katili olduğuna inanmıyorum. Osi bunu kabul etmez zaten. İcardi de aynı şekilde.

Okan hoca mecbur 2 forvet oynatmaya. Valla öperler.

İkincisine bir şey diyemem üstad ancak Okan hocanın Osimhen’i kanada çekmeye yeltenecek kadar futbol katili olduğuna inanmıyorum. Osi bunu kabul etmez zaten. İcardi de aynı şekilde.

Okan hoca mecbur 2 forvet oynatmaya. Valla öperler.
Icardi 10 no, Osi önde denemelerini bence %1500 yapacak

Mertens sağlıklı olduğu sürece %100 oynatılacak bu arada. Belki deplasman derbilerinde kesebilir.

İcardi-Osimhen-Mertens üçlüsüne şuan kendinden daha çok güveniyordur hoca.

Ts Braga'dan Banzayı almış bide Serdar saatçi

biz kudururken avrupaya oyuncu yazmakla uğraşmayan tspor

1725566085623.webp

Renkdaş eldeki kadroyu bi değerlendir. Orta sahanın göbeğine koyacağın defansif adam Torreira senin deyiminle, Sara zaten 8,5. Ancak Torreira'nın diğer yanına koyacağın ayağı iyi olan 2 oyuncu kalıyor geriye. Kaan ve Kerem D. Yani takımda o pozisyonda oynayacak zaten başka oyuncu bulunmamakta.
Kaanı 6 ya koyup önüne sara ve torreira koyarsan bu ortasaha üretkenlikten ve kreatiflikten yoksun olur. Zaten 10 numara kullanmadığımız bir sistemde en az 2 tane 8 numara mutlak gerekli yoksa kaleye gidemeyiz. Bu nedenle ortasaha transferi mutlaka gerekli. Şuan orada demirbay oynayacak mecburen

4231den devam edip ya Osimheni kanada çekecek ya da Icardi’yi Mertens’in yerine çekecek

Ciddi üretim eksiği olan bir takıma dönüşmemiz olası uzun top ya da orta bombalamak dışında
Osimhen kanada cekilmesine izin vermez bence.

Icardi de ayni sekilde.

Mecbur cift forvet oynayacak. Yb macindaki sacma sapan kurguda israr eder diye tirsiyorum ben acikcasi.

Yahu Beşiktaş'ta İmmobile bi sakatlansa forveti yok. Bu ligin ağırlığını yükünü 18 yaşında çocuk mu kaldıracak? Messi mi Suarez mi bu çocuk?

Veya Rafa Silva? Ben size söylüyorum, Lincoln'ün başına gelenler bunun da başına gelecek. Muhtemelen 3-4 haftaya sakatlanır 1 ay oynayamaz. Sonra da geri dönüşü sıkıntılı olur. Kim oynayacak Silva yerine? Bu adamın bu sezonun %80'inde oynaması mucize olur diyeyim. Türkiye Ligi bi Seri A kalitesinde savunmaya sahip değil ama kasaplıkta yaraşır. Seri A'da niye böyle oyuncuları pek transfer etmezler çünkü ligin 3. haftasında ayağını eline verip gönderirler. Beşiktaş bi gazla gidiyor şimdilik. Ligin 2. yarısı çökerler.

Fener'den zaten bi Skibbe olmaz.
Bak abi bunu defalarca söylüyorum Beşiktaş geçen seneki fener işte sezona hızlı girdiler sezon ortası havlu atmaya başlarlar geçen sene fenerde böyleydi uçup kaçıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt