Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav ne rabiotu? Hic teklif bile yaptimizi sanmiyorum. Hic yabanci kaynaktan duyulmadi zaten

Rabiot=zalatan haberleri. Gecelim, bu beceriksizler transfer yapmamak icin ugrasiyoruz imaji vermeye calisiyorlar

Tataftar nasil bukadar sakin duruyor anlamiyorum. Keske febe maci bu hafta olsaydi görurdum ozman bunlari

Milli ara imdatlarina yetisti resmen. Nefret ediyorum bu milli aralardan

Biz hep diyoruz şampiyon olunca belimizi doğrulturuz şamp.ligide gideriz diye. Bu yönetim ile gitsek bile bel doğrulmaz.

22081212UG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Medyaya gore Okan Hoca ciddi ciddi 3-5-2 gecis yapmak istiyormus. Bu durumda bize kanat degil kanat bek transferi lazim.

Screenshot_2.png
Untitled-2.jpg

Oyuncu kadromuz oldukça kaliteli gerçekten kaliteli isim isim 100 de 100 performans verirseler eğer ligin en kaliteli kadrosu oluruz ama Okan hocanın ciddi anlamda inadı bırkaması lazım
Oyuncu kadromuz eksik kadro derinliği de yok. Ligin en kaliteli 3. Kadrosu bireysel değil takım olarak bakınca.ayrıca ödemeleri zamanında yapılmazsa verimli olmazlar. Başarısızlık Okan ın inadına değil yönetimin basiretsizliğine yazar.

Okan isteseydi Erden Timur giderse bende giderim der herşeyi rayına oturturdu okadar kredisi vardı bayada büyürdü herkesin gözünde 3 milyona sattı kendini
ayriyeten Erden Timurun transferlerine mırın kırın etti

bırak icardiyi şimdi eyüp veyahut ali turap arkasından sallasa milyonlarca gsli yer okanı okadar kredisi yok takımda :)

hala daha okanın ne yaptığının farkında değilsiniz!
Okan benim gözümde 3 m eurosuna zeval gelmesin diye erden başkanı satan bir insandır, benim hocam olamaz

3-5-2 seçenek ama direkt takımı ona göre kuramayız sadece.

Dediğim gibi

Sara-Demirbay-Torreira-Berkan ve Kaan

Elde orta saha oynayabilen 5 orjini orta saha olan 4 oyuncu var ve üçü oynayacak. Yorgunluk olunca ne olacak. Eyüp mü girecek.

Tor zaten 70 de çıkacak. Kaan belki stoper ya da bek oynayacak.

Her türlü hem bek, hem stoper hem de orta sahadan en az 2 tanesi gerekiyor

Stoper-Yabancı
Kanat Orta Saha-Yabancı

Veya direkt

Sol kanat-yabancı
Stoper-yerli (yabancı)
Orta saha-yabancı (yerli)

Kişiler Gs den büyük değildir!
Gerekirse
Osimhen sol kanat
Icardi 10 numara
Sara da sol stoper oynamalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt