Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1000101952.webp

Okan Hoca 2 senede üstelik henüz birsey ispat edemeden böyle bir kibire kapıldı acaba fatih hoca gibi başarılar yakalamış olsa nasıl olurdu ,florya girişine heykelini isterdi sanirim

3m maaş kabul ediyorsa Martial gelsin. Zaten sakatlanıyor en azından sadece ligde oynar.

Yalnız bizim şu istedigiğimiz zaman yönetimi gönderiyoruz yangın yapıyoruz olayı 2 yıldır safsataya dönüşmeye başladı fener gayette bu işi bizden daha iyi yapmaya başladı. Bizim yangınların süresi neredeyse 1 saate düştü, bir tane oshimen'e kandırılıyoruz. Rakiplere nazaran en kötü transfer sürecini biz yönettik, şampiyonlar liginden elendik, prag'a elendik ama sözde yönetim indiriyoruz hoca gönderiyoruz hep laf.

okuma-yazması ilkokul 3'e kadar olan ORTA SAHAMIZ geldi mi?

Şampiyon olmuş, şampiyonlar ligine kalmış, 30 milyona oyuncu satmış takım şunların hiç birini yapamamış rakibine kendisinden kat kat daha iyi kadro kurdurdu inanılır gibi değil ya. Ekşi sözlükte bir başlık var ölüm fikrinin insanları hala çıldırtmıyor oluşu diye, bu sene bu yönetimin varlığı neden hala insanları çıldırtmıyor taraftar niye bu kadar pasif kaldı ben anlamıyorum kulüp hem soyuluyor hem paralar boşa harcanıyor hem transfer yapılmıyor.

Fb'nin Medina transferi iyi transfer gibi, oyuncuyla ilgili iyi konuşuyorlar Fred tarzı bir oyuncuymuş. Gerçi 15 milyon dolar+ sonraki satıştan %20 pay+ Boca'nın ödemesi gereken vergiyi de Fb ödeyecekmiş sanırım bir de Ocak ayında katılacakmış takıma ki burası saçma olmuş.

puan farki azicik acilsin o medeneyi ali koca monte ederler

no name tiplere bu kadar paralar asla verilmemeli

biz de gittik saraya ayni paralari verdik malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt